Komentari za tekst "Za dojenje u javnosti potrebna veća podrška mamama"

Komentara
6
Ostavite komentar
Živim u maloj sredini i onda si u centru pažnje kada bih bebu dojila u javnosti,svi bi gledali i komentarisali i onda je neprijatno,tako da ja bebu ne dojim u javnosti ako ogladni gledamo da odemo kući ili ako smo negde gde možemo u neki tolet (naravno gde uslovi dozvoljavaju da odemo) onda tamo beba sisa. Najvise bi volela da to nije tako i da mogu slobodno i bez opterećenja da to radim u javnosti a da se drugi ljudi ne cude.
zašto bi vam bilo neprijatno? Ja sam dojila bebu na prepunoj Adi Ciganliji, pa u prepunoj Tirsovoj, na parkingu.... Ne zanima me ko sta misli, zaista. Meni je beba na prvom mestu. Da li se neko zapita, da li meni smeta kad nemo napolju puši pa mi dim oduzme svez vazduh? Ili da li mi je prijatno lad vidim da neko zine i zagrize hamburger? Morate priznati da to i nije neka lepota, ali ako svi imaju pravo da zadovoljavaju svoje potrebe za porokom ili hranom, na ulici, ne vidim problem da i vi to radite za vasu bebu. Opustite se i uživajte. I dojite vasu bebu gde god treba, a ne da non stop budete pod stresom i da jurite kuci da biste dojili. Mi smo primitivan narod. Ne smeta im javna prostitucija na televiziji , a svakodnevno viđamo gole pevaljke i rijaliti programe. Ne obracajte paznju i uživajte u dojenju vase bebe.
Dojim svoje dete bez ikakvih problema bilo gde.
Ako drugima smeta??? slobodno nek gledaju u drugom pravcu. Tako da kao sto i kazu beba bira gde ❤
Takodje, gde god da zaplače da je gladna, podojim je. Ne vidim zaista nista zbog čega bi mene bio stid, niti nekome bilo neprijatno. čudno je koliko je ovo naše društvo primitivno, smeta im da majka doji dete u javnosti, a ne smetaju polu gole zene u prekratkim suknjama, šortsevima, sa neukusnim dekolteima i sl. posto to po ceo dan gledaju sa uzivanjem u Zadrugama i slicnim formatima.
Bilo bi dobro da se promoviše i garderoba komotna za dojenje. Starije dete rođeno u aprilu sam dojila bez problema na javnim mestima, međutim mladjeg, rođenog u decembru, nisam bas tako lako mogla da dojim na javnom mestu, kad je hladno, pa jakna, pa džemper...
Da se promoviše I da je pristupačno.Jel znate da jedna majica za dojenje košta 4.500 din?!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »