Komentari za tekst "Vrtić će od treće godine biti obavezan, ali gde će boraviti naša deca?"

Komentara
9
Ostavite komentar
S obzirom na natalitet i odlaske iz zemlje mladih porodica, izgleda da im neće trebati novi vrtići.
Ja moram da dam otkaz jer dete ne moze da krene u jasle sa godinu dana posto nema mesta, odbijenicu ne mozemo da dobijemo jer imamo pravo da konkurisemo tek u maju sledece godine jer je veba rodjena nakon 1.3., pa ove gofine nismo ni imali pravo da konkurisemo, a oni pricaju o obaveznom vrticu. A sta cemo sve mi majke koje smo zaposlene a nema ko da nam cuva decu kada nam istekne porodiljsko?
Ukoliko u Vasem gradu ima privatni vrtic, mozete dete tamo da upisete a drzava ce da izvrsi subvenciju
Na zalost ostaje Vam opcija da radite i placate zenu koja ce cuvati dete. Mozda bolja opcija nego dati otkaz, pogotovo ako ste zadovoljni sa radnim mestom.
Neko je tu lud definitivno. Rešite sad problem prebukiranosti vrtića pa onda menjajte zakone i pravila izjele vam vrane mozak... Na 35 dece ima 2 vaspitačice koje se menjaju ,pa samo jedna ostaje u smeni... O čemu pričati dalje ???
Vrtic je odlicna stvar i mislim da vredi svaku paru. Ali ovde postoji jedan problem. Treba obezbediti mesta za svu tu decu.
Bas je divan kad su stalno bolesna deca i jedu hranu kao u bolnici.
To je prosto neizbezno, a sta biste vi da ih do skole drzite pod suknjom pa onda kada krenu u skolu da se navikavaju na drustvo. Svi smo mi prosli taj period i nista nam ne fali. Osim onih koji su bili uz suknju babi ili mami. Ne znam o kom vrticu pricate da je hrana kao u bolnici, na Novom Beogradu je skorz pristojno.
U redu socijalizacija i virusi i sve, ali ukoliko mora da bude obavezno da bar bude kvalitetno, da ima mesta u vrticima. Ja sam isla u vrtic vrlo malo, vise sam bila sama sa bratom kuci i sta mi fali? Imam odlican zivot, dete, posao, zavrsila master, prijatelje. Tako da nece vrtic da vaspitava decu, tu su roditelji da ga oblikuju, a vrtic je ispomoc kao i baka servis
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »