Komentari za tekst "Top 15 ginekologa koje preporučuju mame Bebac istraživanja"

Komentara
253
Ostavite komentar
Dr Smiljkovic iz N.Fronta treba da bude na listi najboljih.
Dr Danijela Zablacanski, Opsta bolnica Sabac.
Baš mi je drago što su dr. Bojović i Mitrović na samom vrhu liste. Zaista divni lekari, zaslužuju priznanje! Dr Mitrović mi je vodio trudnoću i porodio me, imam samo reči hvale za njega, a i o Bojoviću sam čula sve najbolje.
Dr Vera Vojinović, bolnica Dr Dragiša Mišović Čačak. Šteta što nisam znala ranije za ovo glasanje. Čini mi se da su lekari iz manjih centara manje zastupljeni
Moram pomenuti dr Vesnu Mandic iz Gak N.Front. Vodila mi je rizicnu trudnocu i porodila me je sa drugim detetom. pravi profesionalac i povrh svega dobar covek.
Sve cestitke doktoru Nikitovicu.dva puta sam se porodila u Dragisi Misovicu i prosla predivno.hvala vam.najbolji ste
ZASLUŽENO U SAMOM VRHU Dr Ivan Bojović, Beograd KC Zvezdara i Dr Predrag Mitrović, Beograd KC Zvezdara
Nadam se da ste prilikom preracuna najboljih razmotrili relativan a ne apsolutan broj glasova. Jer ako je najveci broj anketiranih mama it Beograda, logicno je da ce neki beogradski lekar dobiti najveci broj glasova.
Nista bez babica...
Ovo je mozda dobar tekst za buduce mame, da im se ulije nada da ce neko brinuti o njima u najvaznijem momentu-kada donose dete na svet. Ali surova realnost je drugacija. Zahvaljujuci jednom dokroru sa ove liste i njegovom "strucnom timu" babica i anesteziologa nikada vise necu pozeleti da rodim dete. A proslo je skoro tri godine od traumaticnog iskustva. Dete je ok, hvala Bogu. ali sve ostalo trauma.
Prve dve trudnice mi vodio divni, ali na zalost pokojni, dr Andjelic iz NF.
Prvi put porodio me jos divniji dr Dimitrijevic iz NF, to je bio porodjaj za pamcenje. Toliko opustajuci dr, prepun reci ohrabrenja i pohvala.
Sada mi vodi trecu trudnocu i za mesec dana ce me poroditi, i sigurna sam da ce mi opet biti lep porodjaj, sto ce popraviti jako lose iskustvo sa drugog porodjaja.
Sve preporuke za dr Dejana Dimitrijevic :)
Sve pohvale za dr. Bojovica. Zasluzan je sto je Lena stigla u nase zivote. Sve pohvale i za ostalo odoblhe KBC Zvezdara. Jedino imam primedbu na osoblje koje brine o porodiljama. Ali zbog dr. Bojovica ponovo bi izabrala KBC Zvezdaru.
Pozdrav
Cestitke doktorima! Ali jedno pitanje Bebcu - koji je procenat majki ucesnica ankete, koje imaju mesto prebivalista van beograda? B nije slucajno malim slovom...
Dr. Mirjana Varjacic,KC Kragujevac
Dejan Dimitrijevic doktor zahvaljujuci kome sam se porodila bez carskog reza i u prvoj i u drugoj trudnoci. Sve moje prijateljice su kod njega odrzavale trudnocu. A moja bratanica je rodjena zahvaljujuci njemu jer je snajka poslata na ciscenje sa dijagnozom da je beba mrtva. Odvela sam snajku kod njega u NF i doktor je spasio… rodila se na moj rodjendan. DEJAN DIMITRIJEVIC NAJBOLJI DOKTOR!!!!
Cestitam nagradjenima!! Za neje doktore znam i.zasluzili su nagradu. Ja bih dodala Dr. Draganu Micic iz a KBC "Dragisa Misovic" i kompletno osoblje u bolnici. Hvala im sto je porodjaj i boravak u bolnici za mene jedan od lepsih iskustava u zivotu.
Sve cestitke doktoru MILANU ROGOVICU kz Kraljeva!
To je toliko divan i drag covek pre svega,izuzetno strucan lekar,izuzetan ginekolog.
Porodio me je 2013. Godine.
Ziva nam i zdrav bio,doktore Rogovicu,i jos mnogo beba na ovaj svet docekao.
Zahvalna pacijentkinja,Dragica Simovic,
Kraljevo ;-)
dr Dušan Bogunović, OB Kikinda
Sve cestitke dr Ivanu Bojovicu. Zasluzeno priznanje. Brend u KBC Zvezdara. Sve pohvale i za neonatologe sa Zvezdare :-). Porodiliste za preporuku, bar sto se strucnog kadra tice.
Cestitke dr Novakov,dr za svaku pohvalu. Pregledali ste moje tri trudnoce,hvala puno.Hvala Bogu sada imam dve devojcice i dva decaka.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »