Komentari za tekst "Top 15 ginekologa koje preporučuju mame Bebac istraživanja"

Komentara
253
Ostavite komentar
Najdivnije stvorenje!!! Mene je prvi put porodila.Njen pacijent nikad nisam bila sem na porođaju. Pamticu dok sam živa njenu dobrotu i plemenitost.
Slazem se, sve preporuke za dr Snezu, divna je! Ja idem privatno u Pro Feminu, mislim da vise ne radi u Zemunu.
Nigde ne vidim da neko pominje dr.Aleksandra Dukica iz KBC Zemun....Divan i jako strucan...Jako smiren sto mnogo znaci kod nas koji smo panicari 😊 Uvek je tu za trudnicu...Meni je on odlican...
Dr Rada Vugdelic pre svega dobar covek,pa onda odlicna doktorka koja voli svoj posao.I radi ga casno,posteno,svim srcem...
A kad bi sproveli anketu Top 15 najgorih ginekologa ubedljivo bi Novi Pazar pobedio. Oni sto pojma nemaju rade u Novom Pazaru a svaka peta beba nagrabusi sa plexusom i posle mi jadni godinama idemo kod fizijatra na vezbe....e drzavo bedna li si 😧
a gde je ovde Užice? dole nema dobar ginekolog?
Nema dobar lekar, a ne ginekoloh
Aleksandar Plećaš iz Pančeva! Dok su ostali lekari grubi i nemaju obzira prema ženama, on se pokazao kao pažljiv u trenutku kada je ženi najpotrebnije. Nažalost, mene nije porađao nego samo pripremao za porođaj, i radio preglede nakon porođaja. Volela bih kada bi me on sledeći put porodio, da izbegnem muku s lekarima koji su neviđeno grubi nad ženom koja je u mukama i bolovima!
Bas mi je drago sto je prvi na listi doktor Bojovic koji me je prvi put porodio,fantastican covek i strucnjak... Inace, sve pohvale i za dr. Ljatifija isto porodiliste na Zvezdari.Zaista,dobra ekipa i doktora i babica! :)
Dr Natasa Nikolic Pozarevac izuzetan ginekolog,stručnjak i covek.
Dr.Dejan Maletic bivsi nacelnik KBC Zvezdara, nezamenljiv !!! :-)
Dr. Marijana Sasic, kao i Dr. Predrag Djurovic KBC Zemun
Dr. Dragan Vekic OB Vrsac.
Pozdrav za Dr Rajka Nikitovica! Ostace mi zauvek u najboljem secanju:))
Sve pohvale za dr DINULOVIĆ DEJANA
pored Dr Bojovica i Dr Mitrovica iz KBC ZVEZDARA
Sve pohvale za dr Nenadica i dr Jovanovica, obojica sa VMA, sjajan tim, odlicni strucnjaci, posvecenost pacijentu, razumevanje, odgovaraju na svako pitanje, objasnjavaju, zaista je odlicno znati da postoje ovakvi lekari koji ulivaju maksimalno poverenje!!! Drago mi je sto sam procitala da je jos neko imao pozitivno iskustvo!
Moj dr Dejan Dimitrijevic je za mene na prvom mestu. Svakom bih ga preporucila .... Moja trudnoca i porodjaj su prosli bezbrizno uz njega!
DR BOJOVIC!?!? Pa taj nečovek nije hteo ni da se popne na sprat dok mi se supruga poradjala, iako je bio u ordinaciji u prizemlju (i "vodio" njenu trudnocu celim tokom)...Suprugu su mi porodile babice, dok je "najbolji" iz vase ankete odbijao cak i da se javi na mobilni telefon.. Valjda nisam shvatio obicaje oko plaćanja.
A zasto 7 iz Bgd-a, a svi ostali po Srbiji?? Ko je vrsio ispitivanja, koji su kriterijumi? Malo mi je neverovatno da samo Beograd ima najbolje dr.
A gde je najbolja doktorka na svetu, a ne samo u Srbiji? MINJA STANKOVIĆ, ginekolog GAK Narodni front, je najdivnija osoba koju jedna trudnica može da ima uz sebe u tom najlepšem, ali ujedno i najstresnijem periodu života. Stručnost, optimizam, dobrota, produhovljenost, plemenitost... spisak njenih predivnih osobina je beskonačan.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »