Komentari za tekst "Šta ako beba neće u auto sedište?"

Komentara
5
Ostavite komentar
Imam bebu od 7meseci..otkako se rodio isli smo na malo dalje destinacije, 4,5h..vise od pola prespava :) i kad se probudi malo se igramo i eto stigli smo.. Za sad je dobar, videcemo kad poraste.. Al muz i ja smo bas za to da nema vadjenja iz sedišta , jedino ako pravimo pauzu da jede
Glupo je da tekstom promovišete bezbednu vožnju, a da je na slikama u tekstu nepravilno montirano auto sedište.

Takođe, neka deca plaču zbog mučnine, u tom slučaju je savet ne vadite ih ni po koju cenu zaista loš i može da dovede do gušenja deteta.

Budite odgovorno sredstvo javnog informisanja.
Ma sta nece, mora i tacka.
Naša starija kćerka je katastrofa što se tiče i kolica i autosedišta. Šta sve nismo probali ne bi li je navikli da bar 20 minuta bude u kolicima u gradu. Autosedište je posebna priča. Jedino kad smo iz porodilišta izašli je bila mirna u njemu, posle svaki put plač. Tek negde oko 15.meseca kad je sama ostala na zadnjem sedištu počela je da se navikava i bila je ok, valjda je videla da smo oboje ispred i da je nema ko izvaditi. A pre toga smo pokušali sve kombinacije, tata je vozio, a ja s njom pozadi čitala slikovnice, pokazivala sadržaj moje torbe, igračke, sve, pa ja vozim, a ona sa tatom iza, pa je bila kombinacija ja vozim, a iza moja sestra koju ona voli, ma svašta smo pokušali i na kraju kad je sama bila iza nas odjednom sve u redu.
Super, to sam i ja razmisljala ali nikako da probamo nego po navici ja sednem s njim nazad i onda borba... Sledeca voznja ce biti ovako
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Pročitajte za koje namirnice je preporuka da se sačeka punih godinu dana bebe.. »
Pročitajte savete kako da voće i povrće učinite duže svežim i upotrebljivim za jelo »
Pravilna ishrana veoma je važna kada ostanete u drugom stanju, međutim trudnice često imaju brojne nedoumice u vezi sa prehrambenim navikama »
Sada je pravo vreme da  obratite pažnju na higijenu i jačanje imuniteta deteta. »