Komentari za tekst "Trudne i prehlađene? Evo šta treba da radite!"

Komentara
10
Ostavite komentar
U 9. nedelji imala užasan stomačni virus, nedelju dana živela na vitaminima, bistroj pilećoj supi, tost hlebu, bananama i elektrolitima. Nedelju dana posle toga i urinarna infekcija zbog koje su morali antibiotici... Sve to me je baš stresiralo, jer sam već jednu trudnoću izgubila, ali je srećom sve ok...
Pozdrav, da li je jos neko imao problema sa kijanjem u trudnoci kada kihne da ga zaboli u podrucju maternice? Ja sam 8+2
Cao u 6 mjesecu trudnoce i prehladjena sam..doktror mi je prepisao ospamox 1000 smijem li to koristiti i koliko je bezbjedno?
Internet je prepun tekstova koji mogu samo da zaplase trudnice a retko koji je podsticajan i pozitivan. Zar i vi? Koje recenice i kakvu poruku pstavljate treba trudnice posle ovoga pogotovo one prehladjene da se preplase a evo ja sam prosla dve trudnoce i bila prehladjena vise puta i nije nikakav bauk. Odmor vitamin c i paracetamol za skidanje temp.
kako mozete da stavite ovakav podnaslov? da to nije nista tragicno ali, samo ako niste u drugom stanju...znaci, svaka prehladjena trudnica, u koje trenutno spadam i ja, kada otvori ovaj sajt shvatice da je prehlada tragicna. dajte, prepravite ovo, nema smisla.
ja za neki dan ulazim u 9 -ti mesec,vec dva tri dansa uzasno kasljem i kijam sva sam slomljena,plasim se da nesto ne naskodi bebi.
U 9oj nedelji trudnoce sam se prehladila, pre toga mi je gin rekao ako se prehladim nema nista od bebe, jer u tom periodu ili unisti ili osteti plod. Prehlada je trajala 2 dana nista posebno, temp 37. Popila sam 4 paracetamola ne zbog temp vec neke groznice i glavobolje ujtru i uvece... Sem toga voce stalno i topli napitci... I sada strahujem stalno da li se nesto desilo bebi, ne mogu da spavam uz to ne odmaram jer imam klinca 4 god... Uradicu uz ali nista to ne garantuje... I pitam se zar se trudnice ne prehladjuju imate li neki savet?
pre četiri meseca sam se porodila, a u toku trudnoće sam užasno kašljala, gušila se od kašlja, uradila sam sledeće: kašičicu margarina i kašičicu meda, može i dve ako voliš slađe istopi na vatri pa zali sa dva dcl mleka, prokuvaj. kad se prohladi, ali što toplije možeš popi i to samo uveče pre spavanja, najmanje pet dana. Ja sam pila stalno jer mi je prijalo. a za kijanje, uzmi fiziološki rastvor pa po par kapi stavi u nos nekoliko puta na dan, i videćeš koliko je sve lakše. pozdrav.
Kakve ste vi to osobe kada zeni na ovo udarite minuse? Ako imate neki savet koji moze pomoci, onda napisite, a ako nemate zaobidjite komentar.
samo se cuvaj, pij cajeve i supice, miruj i sve ce biti ok 😉
nema potrebe za strahom 😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »