Komentari za tekst "Novi razlog da budete ponosni na ožiljak od carskog reza"

Komentara
10
Ostavite komentar
Carski rez je spasio i mene i mog sina sigurnog teškog porođaja, tako da nemam za čim da žalim. Doktor je fenomenalno ušio rez, tako da se jedva vidi sada posle 5 godina. Nikad mi nije bilo žao što ga imam.
Ja se ponosim svojim rezom. Pre svega jer sam tako dobila svog sina i to je bio jedini nacin da beba i ja budemo dobro. Moj rez je predivan,i nikada ga ne krijem ❤❤❤
jedna lepa uspomena na jedno predivno bice .prvi put sam se porodila carskim rezom i jos 10 puta bi 😁. Mene je taj porodjaj ucinio jos jačom i hrabrijom .
3 carska reza, ponosna sam na svoj ožiljak, nikad ga se nisam stidela :-)
Ja sam se oba puta porodila prirodnim putem,tako da oziljak nemam ali su mi decaci ostavili drugu uspomenu...strije.
I bas me briga.Volim ih.Podsecaju na period kada su u meni rasla 2 mala bica od kojih je jedan decak od skoro 3 god i jedna beba od skoro 8 meseci.Isto bih mislila i da imam oziljak od cr.
Pozdrav za sve mame i njihovu decicu i one koje ce to tek biti.
Svaki porodjaj je promenio svet, najdivnija nasa mala čuda ga menjaju! Nemam ga, ali mi nikad ne bi smetao, bas naprotiv, volela bih ga. To je znak ogromne i slatke zrtve koju majka podnese da bi promenila svet! I to je za ponos, oziljak je orden svakoj majci!
Ne razumem zasto bih se stidela. Imam oziljak, pa sta. Imam strije, imam celulit malo. Sada sam opet trudna, menja se telo. Jos su mi flekave trenerke i od malog deteta. Umorna sam jer kad zavrrsim posao, obaveze do uvece sa cerkicom ucim, crtam. Nocu citam knjige koje nisu bajke..Kosa mi je uvek vezana..Mirisem na kuvano jelo i cimet od kolaca..pa sta.. Ja kao i sve mame na svetu imamo najlepsi najodgovorniji posao pa mi smo mame. Ni tatama nije lako. Ceo dan rade.. Moj muz dodje s posla umoran, sedne na pod i igra se, kupa dete, pomaze oko tezih poslova da ne zapinjem. Pricaju bebi, uspavamo lepoticu citamo ucimo..I opet se spremamo za drugo, koje stize tek 4 maja a mi smo spremni za i 3 put da uplovimo u ovu avanturu.. Rez kao rez.. neko ima tetovaze mi sa carskog rezove od davanje zivota
Milice svaka ti čast za komentar, a posebno za ovu poslednju rečenicu! Mene moj ožiljak od carskog reza samo podseća na dva divna bića koja zajedno sa mojim suprugom čine ceo moj svet :) ! Nikako ne razumem onu paničnu potrebu da se sa mazanjem rane počne što ranije nakon porođaja da bi se ožiljak što manje video, a on je zapravo podsetnik na ono što nam je najvrednije u životu :) .
Ja svoj volim...i nakon 6 godina se samo nazire :)
Horizontalni i nekako. Vertikalni se ne da sakriti ;)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »