Komentari za tekst "Nedelja imunizacije: Vakcina je individualno pravo, a kolektivna odgovornost"

Komentara
10
Ostavite komentar
Strasno je to sto i kad pristanes da detetu das vakcinu,u Niskom Domu zdravlja cekas da dobijes termin naredna 2 meseca,jer pozivas za savetovaliste samo utorkom od 7...a do 7: 15 im je vec sve popunjeno....I tako vrtis telefon svake nedelje...Organizacija na nivou!!!
svoje dete sam rodila sebi, ne drzavi. svoje drugo dete sam rodila sebi, a ne drzavi, i svoje trece dete sam, takodje, rodila sebi, a ne drzavi! natalitet nam je nikakav, onda mi koji sebi rodimo decu, pomognemo drzavi u podizanju nataliteta, a onda drzava hoce da uzme moje dete pod svoje. e pa gospodo politicari, rodite sebi decu, pa radite sa njima to sto hocete nasoj da nametnete! ne, ne brinete se vi o nasoj deci! to su prazne price, ja stvarno ne znam ko u to veruje, vi se brinete samo za vase pune dzepove. da se brinete dali bi deci besplatne knjige za skolu, npr. a ne vakcine. mojoj deci ne trebate nista da date, ali ima onih koji se ne usudjuju na drugo dete zbog bede u kojoj zivimo.. a ovaj gospodin sto kaze da kome ne odgovara, nek idu drugde, pa nek se zapita kad bi svi mi otisli drugde, koliko bi srba ostalo u ovoj jadnoj srbiji! a ja cu sa svojom decom lako da odem!
Vakcina je nešto najbolje što se desilo čovečanstvu. Nema tog zahvata ni leka koji je spasio toliko života kao vakcina. Naravno da za sve postoji rizik pa i onaj da izadjete iz kuće i da vas udari grom.
I u Nisu nema vakcine,cekamo je vec tri meseca.....koga sada treba tuziti i slati opomene!?!?!?!?
Toliko ste uspešni da nam je životni vek sve kraći i bolesniji smo 3000% više,uprkos neverovatnom civilizacijskom napretku !!!
Prodane duše prodajte te priče ovcama a ne nama !!!
Bravo! Nazalost prodaju mnogima! Zastrasuju! Moze i zanomtica da bude smrtonosna,realno.
Vakcinacija je zakonska obaveza, nema tu individualnog prava ... ne mešajte babe i žabe!!!
Navedite mi te članove Ustava, ja bih Vas molio, sa kojima je postojeći zakon u koliziji ... o ustavnom veću ne bih drobio, niti navodio primere iz drugih zemalja gde je to drugačuje regulisano, što svojevremeno premijer Australije lepo reče muslimanima koji su se bunili na protestantsku tradiciju države: Idite tamo gde vam to neće smetati ...
Postovani, ja sam u nekim skolama ucila da je protiv pravno da nam zakon nije u skladu sa ustavom i da direktno narusava vise prava koja su nam garantovana tim ustavom. Uostalom cim je ustavno vece odbilo inicijativu da se to resi, sigurna sam da se plase javne rasprave i jakih argumenata, inace bi uzeli u razmateanje zakon koji je cist i bez nepravilnosti, a sankcije i kaznene mere ispravne i neophodne.
Kad nam je prosli mesec beba navrsila mesec dana, otisli smo na prvu vakcinu ali iste nije bilo jer im Beograd nije poslao, "odlicna organizacija"...
Svaka cast Srbijo ...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »