Komentari za tekst "Leto, ovih par koraka i ZBOGOM PELENE!"

Komentara
27
Ostavite komentar
Tako lepo sam se osecala dok sam citala
Imam ih troje, moja sestra isto troje i svi su skinuli pelene od 14.do 16.meseca. Neko kaže mučite decu da sede na noši. Samo mogu reći da nikad ni jedno nismo primoravali da sede, svi su rado posedali i više nego je bilo potrebno, jer su listali slikovnice i imali igračke u rukama. Isto tako kad nisu znali reći su nam prstom pokazali na guzu ili na nošu. Lepše je i njima bez pelena.
Koliko sam mislila da ce biti stresno skinuli ih za jedan dan.Par dana na nosu sad na wc solju ide.
pa nego kako drugacije, napravise teoriju oko skidanja pelena. pitam se, da li neko i doktorat na tu temu pisao. msm stvarno.
Ima roditelja koji nemaju od koga da zatraze ili dobiju savet, ili su vec probali a nisu uspeli... Nisu sve mame super mame, nisu sve mame naučene rodile decu...
Ja sam na ovakvim tekstovima zahvalna, jer mi daju ideju sta bih trebala da radim. Ako ste vi to već tako olako rešili ne vidim zasto čitate tekst koji Vam nikako ne sluzi pa jos i komentarisete negativno.
Zar nije poenta da se majke medjusobno podrzavaju. Dajte radije neki savet iz Vaseg bogatog iskustva.
Tako je.
Divan tekst i vrlo lepo,temeljno objasnjeno sta,kad i kako.Nas ovaj korak ocekuje ovih dana,pa vam javljamo sta smo uradili i za koliko vremena.Naravno,bez pelena😆
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Kako da olakšate bebi prve muke: Prehlada i nicanje zuba imaju iste simptome... »