Komentari za tekst "Koji faktori određuju pol deteta?"

Komentara
13
Ostavite komentar
Komentari veoma visoko inteligentnih osoba... Verovatno i u horoskop veruju. Lepo, za pismene, pise da su sanse VECE, ne znaci da ce se tako desiti.
Jedino sto moze da utice na pol je kiselost vagine u ciklusu. U odredjenom periodu je "neprijateljski" raspolozena za Y hromozom. Nosim devojcicu i kod mene je sve suprotno od napisanog.
ja imam 22 muz 27 pa dobili devojcicu :-P glupost
Ostala sam trudna u toku ljeta, nijednom nisam osjetila mucninu niti povratila, suprug mi je 3 mjeseca kuci 3 mjeseca plovi tako da mozete zamisliti zelju jedno za drugim kad se konacno vidimo i uskoro cemo postati ponosni roditelji djevojcice. Tako da toliko o tome!
Statistika...? Naučno je dokazano kako se određuje pol deteta i da je za to odgovoran muškarac i spermatozoidi sa Y i X hromosomima. Jajna ćelija ima X hromosom i ako dođe do oplodnje Y spermatozoida onda je to dečak (YX) a ako dođe do oplodnje X hromosoma onda je devojčica (XX). A teks, "babske priče" su glupost. Ljudi živino u 21 veku....
Gluposti;)
Glupljeg teksta nisam dugo pročitala



Besmileniji tekst od ovog odavno nisam pročitala!
i kod mene je sve suprotno od onoga sto se navodi u tekstu...
tekst je kontradiktoran, greska u zadnjem pasusu...lo,se ste preveli.
bas nista nije istina..kod mene je sve suprotno od napisanog..
gluposti
Koja glupost,samo priroda i onaj koji nas je stvorio uticu na to. Kao sto kazu i prije nego sto zena ostane trudna Odredjeno je koji je spol, boja kose,ociju.Da li je dijete zdravo ili ne daj Boze ne,a svi ti ostali faktori nemaju smisla. Cime se tata bavi??? Ako je zdravstveno sposoban da napravi dijete nije bitno da li je bankar ili smecar!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »