Komentari za tekst "Iz Bus Plusa odgovaraju trudnicama"

Komentara
7
Ostavite komentar
E zemljo Srbijo..Dva puta odem da izvadim karticu sa potvrdom i dva puta me vraćaju ,pecat nije na pravom mestu.Treći put odem a potvrda vam ističe danas kažu, donesite drugu.Bezobrazluk!
ne dao bog da u ns dodje nesto kao bus plus u bg. tako sam i ja u trudnoci prolazila, cim mi sofer vidi stomak pusti me da prodjem :)
Dobro pa vi imate besplatno. U NS toga nema. Ali kada stomak počne da se vidi, vozači neće da naplate kartu. Samo vas puste da prođete :)
GSP centrala na dorcolu - profesionalni su i izdali su mi povlasticu za 5min. trazili su samo potvrdu iz doma zdravlja gde pise ime i datum porodjaja sa potpisom ginekologa.
Ja sam u Yubc izvadila kartu za manje od 10 minuta. Prilozila sam lk I potvrdu sa jmbg I terminom porodjaja iz DZ Novi Beograd. Apsolutno nikakvu neprijatnost nisam imala.
Takodje,ybc,najneljubazniji! Dok je devojka u Tempu sve lepo objasnila...inace na sajtu nije pisalo da treba neko posebno napisano uverenje,ja sam im odnela,uz na kome jasno pise vtp,ali g-dji iz poslovnice u ybc je bilo tesko da kaze da treba dr da mi napise neko posebno! I to da porodilje nemaju besplatno dok ne pocnu da rade,tj.dok su na bolovanju je nerealno!
Istina.. U Yu bisnis centru su bili toliko neljubazni da to nisam videla niti dozivela nigde!! Sramota!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »