Komentari za tekst "I za upis u vrtić potrebna je stranačka knjižica"

Komentara
12
Ostavite komentar
Najblaza i najpristojnija imenica kojom mogu opisati nasu vlast je -Stoka! U celom Novom Sadu bilo je 9 slobodnih mesta za uzrast u koji spada moja cerka, ako taj podatak sam za sebe ne ostavlja ogroman prostor za korupciju ...
Moje dete nije primljeno u jasle jer nema godinu dana; a na listi se nalaze deca koja su mladja od mog (deset meseci mu je sad); inace i ja i suprug radimo; svi znamo sta se desava i nista se nece ni promeniti; u teretani lik na traci ne vezba prica mobilnim, kaze mu trener mozes da se pomeris samo ako ne vezbas a on ce njemu: cekaj brate da upisem neko dete u vrtic. Toliko! A kad dodje novembar i kad moj sin napuni godinu ako ga ne prime znam samo da cu skansal da napravim!
svaka cast na textu! u slicnoj sam situaciji kao Vi, samo sto (za sad) imam jedno dete. Ozbiljno razmisljam da li cu i imati drugo jer je izgleda imati dete luksuz :(
svaka cast i svaka na mestu .Bravo.
Savrseno napisano. U Zemunu je situacija ocajna sto se tice vrtica. Da se prosle godine nije otvorio novi vrtic nikada je ne bi upisali. Pre toga smo 3 gpdine pokusavali.
Bravo za teks
Hvala Bogu da neko pise o ovome, u Novom Sadu je situacija ocajna, u Radosno detinjstvo se ne moze upisati a vlasnici privatnih vrtica ucenjuju sa "cuvanjem" mesta u iznosu od 10.000, u avgustu. Sramota, ne zna se sta je prioritet.
Isti slucaj, i suprug i ja smo u stalnom radnom odnosu vise od 10 god, i dete ispod crte. I sta sad, treba da dam otkaz jer nema ko da je cuva a za privatni vrtic nemam. Strasno. Uostalom kako to moze da razume neki politicar, ministar predsednik, kada su im plate astronomske
Ja krivim nas narod. Sve ovo sto ste naveli je dovoljno da svi izadjemo na ulice i kazemo dosta. Mi gledamo kako nam deca odrastaju u kojekakvim privatnim ustanovama, dovijamo se za placanja, uvek krpimo jedno dok drugo puca. Nagore od svega - cutimo! Hvala mami koja je javno rekla ono sto svi milsimo ali dok se ne pokrenemo gledacemo da je nama dobro a za druge nas bas briga. A ti drugi su niko do mi.
Slazem se , svaka cast za post! Gde je objasnjenje na osnovu cega ime mog deteta nema nigde na spisku za upis u jaslice, cak ni ispod crte da je bar oznaceno, a kamo li objasnjenja zasto nije primljeno, na osnovu kojih kriterijuma?!!! Jos u Leskovcu ne postoje nikakve subvencije niti postoje privatni vrtici!!!
Svaka cast za post. Ako bude neka peticija moj potpis imate sigurno. Nemam nista protiv da u vrtic idu deca gde jedan roditelj ne radi, ali obezbedite mesta za decu nas roditelja koji smo oboje u radnom odnosu, a da pri tom ne moramo da jurimo vezu ili da dajemo "prilog" vrticima da bi nam deca upala u vrtic.
Bravo!
I ja sam tako prosla sa svojim detetom, nema mesta i ako smo oboje zaposleni u drzavnoj firmi.
Pored svega navedenog da su primali decu gde roditelji ne rade ili se vode fiktivno da rade i na vrticima lepo pise da se za decu rodjenu od 1og januara 2017 predaju zahtevi od septembra, medjutim ni to nisu ispostovali vec su primali decu koja imaju po 3-4 meseca i koja verovatno "cuvaju" mesto dok ne dodje vreme da im majke krenu na posao.. Strasno!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »