Komentari za tekst "Deset pravila za očeve na porođaju"

Komentara
4
Ostavite komentar
Mnogo znači suprug na porođaju, što zbog vas- što zbog toga što će bolje brinuti o vama u sali. Naravno morate biti sigurni da neće pasti u nesvest i sl. Prvi porođaj je muž bio sa mnom i ne znam kako bih bez njega te bolove tad istrpela jer sam se porađala na suvo. Bilo je mnogo lakše i lepše sve. Hvala mu za to i ako nismo više zajedno.😊
Moj suprug je bio sa mnom kada sam radjala drugo dete ,kaze zanimljivo iskustvo a meni je bilo jako drago i puno mi je znacilo sto je bio pored mene. Sve je proslo kroz neki osmeh. Sada cekamo trece,spomenula sam da bih volela ponovo da prisustvuje,komentar je bio da nije bas planirao ali ako mi to tako mnogo znaci bice spreman. Priznao je da je veoma tesko za muskarca da gleda svoju voljenu u bolovima a on tu nista ne moze. No ,nije ni svestan koliko zeni znaci takva podrska. I da je prisusvom ,paznjom ucinio najvise :)
Meni je bilo drago sto je bio sa mnom. Osecala sam se sigurnije i mirnije. Na kraju sam morala na hitan carski rez, a on je par minuta nakon toga video nase dete.
Ja sam dugo razmisljala da li muza zelim pored sebe na porodjaju i shvatila sam da je bolje sto nije bio,samo bi me nervirao jos ako bi se i onesvestio pa jos i o njemu da brinem.Ovako izguram to sama i lalse mi je,a on neka ceka lepe vesti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Kokosovo, pirinčano, sojino, bademovo mleko roditelji ne bi trebalo da daju deci mlađoj od pet godina »
Puno je različitih mišljenja o bebama i načinu njihovog uspavljivanja »
Da li bebu treba kupati svaki dan i da li je poželjno koristiti šampon, sapun ili kupku… »
Vrlo je malo teških i smrtnih slučajeva od posledica kovida-19 među decom i adolescentima »