Komentari za tekst "Da li biste preporučili svog ginekologa?"

Komentara
379
Ostavite komentar
Doktorka Bojana Tomic Zemunska bolnica najdivnije stvorenje i sve pohvale!
Moj ginekolog Predrag Miholjcic je super,strucan pazljiv.
Dr Aleksandar Ćurković,
On je doktor koji je pre svega divan covek, svaki pregled koji sam mogla sam obavljala u Frontu u dogovoru sa njim i primetila sam da ga tamo svi cene i poštuju, ali ne samo kao Dr već i kao divnog coveka.
Na porodjaju se ophodio prema meni kao otac,a napominjem da imam još dve poznanice kojima se on zadesio u smeni, isto iskustvo imaju!! Jednostavno u svom ovom haosu, smatram da ovakvi doktori treba da budu zadovoljni jer isplivava ko je kakav. A zatim ponosni na sebe jer nemaju čega da se stide, već naprotiv da dobiju odlikovanje sto su ostali neiskvareni u ovom jezivom sistemu!!
Prim.Dr.Ana Dević-Zemunska bolnica,prezadovoljna!!!
Najbolji doktor i covek,strucan,ne uzima pare,profesionalac pedja miholjcic valjevo.uspesno radi i VTO.
Marko Stanković ginekolog u bolnici narodni front, samo reči hvale od mene. Prvenstveno čovek, a samim tim i odgovoran stručan i veoma brižan i nežan prema nama ženama.
Aleksandar Saša Maračić- Kragujevac
Dr. Svetlana Erić KBC Zvezdara izuzetno dobra doktorka i jako ljubazna.
Doktor Dejan Dinic, KBC Zemun. Sto se mene lično tiče, predivno iskustvo sa njim, dva porodjaja, oba se završila carskim rezom. Doktor je uvek bio uz mene, ni jednog trenutka nisam imala osecaj da nešto neće biti kako treba. Beskrajno poverenje imam u njega i preporučila bih ga svim buducim mama. Da nam je bar još takvih doktora. Posvećen, profesionalan, pravi stručnjak u svom poslu. Do neba hvala na svemu.
Drago mi je što ste Vi imali dobro iskustvo. Moje iskustvo od večeras je najblaže rečeno stravično. Kako nisam inače pacijent doktora, te sam se javila zbog vanredne situacije obilnog krvarenja, doktor me je dočekao pitanjem:"Što si ti došla, šta ćeš ovde"? Zatim su usledile razne vrste kritika, bez trunke saosećajnosti. Najgore je bilo što me je sve vreme oslovljavao sa Žena iako sam mlađa osoba, pri tom i nisam imala odnose. Na kraju mi je dao hormone za odlaganje menstruacije i tako "rešio" slučaj. Sutra idem dalje. Ne dao Bog nikom takvog doktora.
Kakva su vam iskustva sa dr Zecevicem iz Fronta? Idem privatno kod njega. Da li ste imali njegov kontakt u slucaju nekih neplanskih pitanja i situacija?
Случајно сам дислајк лупила. Ја идем код њега приватно, имам број, али све преко клинике решавам кад ми је хитно. Три пута ме је слао у Фронт да легнем, није хтео да ме оставља да плаћам код њега дан/ноћ. И ако он не може да дође да ме обиђе, пошаље неког колегу. Све препоруке за Зечевића и његов тим и у Фронту и у клиници.
Dr Marko Stankovic - GAK "Narodni front"
Dr.Aleksandra Petrovic! Narodni Front... sve preporuke,ta ljubaznost,posvecenost... cista 10ka
Još jedna velika preporuka za doktora Vilendečića. Zahvaljujući njemu nosim divno iskustvo sa porodjaja i perioda trudnoće. Maksimalno posvećen, spreman da sasluša i najbanalnija pitanja (nekad sam i preterivala), uvek dostupan za komunikaciju, zaista sve preporuke za doktora.
Pedja Miholjcic je najbolji u Va i zato ga neke kolege ne vole.Dobar doktor, dobar covek kako rece dr Mladenko, danas redak.
Dr Zoran Vilendenčić samo cu reci jedan veliki profesionalac i čovek pre svega!
Kako ste došli do njega?
Dr Vladislav Vasić - Gornji Milanovac
Sve preporuke ❤️❤️❤️❤️
Razmisljam da moj ginekolog u buducnosti bude Milan Rogovic u Kraljevu… Vase iskustvo sa njim me zanima? Hvala unapred
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »