Komentari za tekst "Bebac poslanicima: Usvojite Zojin zakon ili vratite mandate"

Komentara
29
Ostavite komentar
Gospoda su tako divni roditelji, pa sto bi bili bolji i prema tudjoj deci? Treba da se postave standovi u svako gradu ili da se otvori internet potpisivanje sa br.LK ili JMBG za ovakvo pismo....Ja bih stala a imam barem jos 100 prijateljica i prijatelja koji bi podelili stav sa mnom. I sa decom i bez dece jer covek je covek a zivotinja je zivotinja
Sta mi kao roditelji(pojedinci)mozemo da uradimo?Moje dete je zrtva ovog haosa i ove nemarnosti i lekara i zakona.OGORCENA SAM,samo ocekujem da ce neko u ovoj drzavi pokrenuti neku akciju u cilju resavanja ovakvih problema!
Da li neko od tih "Bogova" misli na nas besmrt nije i nasu decu? Imate li trunke sazaljenja za nasu decu? Koja su i vasa. Vi predstavljate nas, narod. To su buduci ljudi. Srbi. Mi se cudimo sto nas Hrvati, Muslimani ... ne vole. Kako da nas vole kada nas nasa drzava ne voli!
Ne postoji ostar stav na ovakvo ponasanje! Bravo BEBAC
Glasali ste za vlast jednog coveka ("sposoban, verujem mu"), eto vam vlast jednog coveka.
Ne znam da li ne ne imati komentar, komentar. Kao buduća majka i kao gradjanin ove zemlje, zgrožena sam. Dodje mi da odem u Skupštinu i kažem par reči tim ljudima. Pa zar je, za ime Boga, bilo teško glasati za Zoin zakon.
Moje ćerke(20,25i 30g.) SU SREĆOM zdrave,ali kao čovek i grđanin stidim se šta nas predstavlja u skupštini. Za mene to ne može da se nazove ni ljudskim bićem a kamoli čovekom.prelažem HITNO protestni skup(da nismo stajali danima na BRANKOVOM MOSTU možda ubica iz kantrimena nebi bio uhvaćen)
Pa ovako ima vise za njih, da pljackaju i da se bogate , koga je briga za obican svet koji nema pravo ni na zivot !
Tragedija je sto u sebi ti ljudi nemaju grama ljudskosti,a kamoli humanosti.Za svaku osudu!
Stvarno nemam reci kojima bih opisala ovakav idiotizam. Stvarno sam besna!
Strasno. Pa ako ih ne zanima zivot nasd dece ne zanimaju ni slepci nas. Oni koji sede u toj skupstini su SRAMOTA ZA SRBIJU!
Sramota.
Nista novo.Njih to ne tangira.Ako se,ne daj Boze,njihovo dete razboli za njega ce se naci novac da se leci tamo gde treba.I nece oni to platiti,vec mi.
vec je bilo reci o mirnom protestu beba
I MI POSTOJIMO
DA LI NAS NEKO VIDI







To je nasa drzava,poslanici,da su u pitanju njihova deca onda bi moglo,a posto nisu boli ih uvo,strasno i njih toliko da bude da ih boli uvo,strasno i jadno
SRAMOTAAAA VRATITE PLATEE DZUKELE JEDNE SVI DO JEDNOG DA MI OPROSTE PSI,PA SAMO OD TOG NOVCA CE SE LECITI SVI A NE SAMO DECICA SA RETKIM BOLESTIMA ....PUU SRAMOTAAAA
Sramota ali nista bolje ne mozemo ni ocekivati od nase "drzave" nazalost !!!!
Prosto je neverovatno da nisu hteli da izglasaju ovako nesto. Pa to moze da se desi njihovom detetu, ili unucetu, zar ni malo humanosti nemaju?!
Kakva humanost, obraz kao djon. Sutra kada bi se njihovoj deci ili unucicima tako nesto desilo, ne bi bio problem da se odmah posalju u inostranstvo na lecenje, jer su se ovde dovoljno nakrali para za nerad.
narawno da se treba dati ultimatum
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »