Komentari za tekst "Bebac ministru Đorđeviću: Zahtevamo Vašu hitnu i neopozivu ostavku"

Komentara
64
Ostavite komentar
Apsolutno se slazem!
Svaka cast. Sram ih bilo.
Svaka cast na pismu...
Dosta je ovde problema, sve ovo vuče jedno drugo. S obzirom na naviku naših žena da čim zatrudne vade papir o rizičnoj trudnoći, pa ne rade po 2 godine, normalno da poslodavci neće žene i da je država uvela neke promene. Pa sad kad znaš da ti je na bolovanju plata 2000 din.otvorićeš ga zaista ako moraš, a hvala Bogu većina trudnoća je u redu.
A mene iznapadali sto se bunim za svoje pare koje sam zaradila i sto ne dozvoljavam da me bilo ko ponizava.
Umesto da se zajedno borimo protiv ovoga. Jos su mi rekli zasto sam trudna...zasto pravim decu ako nemam, a niko nije skapirao da nemam jer mi drzava oduzela moje.
Sramota !!!



Sramota kako se ponasaju prema porodiljama i uzimaju i ovo malo crkavice sa kojom jedva prezivljavamo. Svaka cast Bebac🔝
Ja mislim da ce nas mozda cuti jedino ako krenemo da organizujemo proteste i mitinge, naravno da zatvorimo neku prometnu ulicu i tako to, inace imam osecaj da cekaju da se pomirimo sa situacijom.
podrska Bebac ..sramota ministre sramota!
Подршка Бебцу и свим родитељима у обарању овог накарадног закона који штети свим породицама!
Kakvom obaranju, pa pročitaj druge portale, 90% čitalaca se slaže sa zakonom.
Evo ja jos cekam resenje o porodiljskom, iako je sve predato pre vise od mesec dana. Cula dam da cu tek za 2 meseca da stignem na red za isplatu porodiljskog, a do tada, 10. oktobra ce mi doci na naplatu i kreditna kartica i kredit, takodjr ce proci i 60 dana bez primanja, pa ce mi banka ukinuti i dozvoljeni minus. Dakle, umesto da brinem o deci, ja brinem o novcu, naplatama... Od stresa nocima ne spavam. Firma mi je lepo sve na vreme uplacivala trudnicko, a vidim da ce drzava Zakonom o pomoci porodicama sa decom samo da mi pomogne da poludim. Inace, majka sam jednog prvaka, trogodisnjeg decaka i bebe od mesec dana.
tacno. i ja sam kalirao 4 ceka onda kada su mi bili vise nego potrebni, banka sve to vidi i zna, jasna im je situacija, ali ne moze nista da uradi jer eto, nije do njih.

Ja sam cekala 5 meseci da mi dodje resenje. moj savet ti je da stalno ides u socijalno, da vidis sta je sa resenjem, inace ces cekati jos dugo
Svaka tebi čast pod kakvim okolnostima rađaš troje dece.
Evo sad ce, samo sto nije podneo ostavku. Ne budi te smesni.
Toliko me sve ovo potresa kao majku i ne mogu da shvatim kakvi smo mi to ljudi, roditelji pre svega. Ovo je jedino mesto gde mogu da napisem utisak sa lekarske komisije koja je sada centralizovana u Aleksandra Kostica. Pre nekoliko nedelja odvela sam dete na komisiju da produzim porodiljsko. Kada sam usla u sobu 42, bukvalno su me gledali kao kriminalca koji je dosao da osteti drzavu pa ce meni sada oni da objasne ko su oni a ko sam ja. Toliko jadan i bedan osecaj. Pritom,nijedan papir lekara nisu pogledali. Najtuznije od svega je sto su doticna gospoda PUŠILA u kancelariji gde se pregledaju bebe. Skandal! I kome vi da se zalite? Ovima?! Bolje bi bilo dotičnom ministru da se pozabavi svojim "strucnim" kadrovima i njihovim bahatim ponasanjem. Sramota me je u kojoj zemlji zivim! Stidite se svojih ulizica! Sram Vas bilo!
https://www.peticije24.com/borba_protiv_smanjenja_plata_zaposlenim_porodiljama
Svaka cast bebcu koji jedini nesto konkretno preduzima!!!!
Bravo!!! Ne dozvolimo da ovaj zakon nastavi da se primenjuje i da se prica zataska! Ujedinimo se, mame i tate!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »