Komentari za tekst "ANALIZA: Zakon o finansijskoj propasti porodice sa decom"

Komentara
5
Ostavite komentar
U tekstu nedostaje i osvrt na naknadu za porodiljsko odsustvo gde su kao cdnzus postavljene tri prosecne plate. Dakle, svaka zena koja je svojim obrazovsnjem, trudom i radom zaradjuje preko ovog iznosa nece moci da dobije 100% naknade vec samo do tog limita. Ovim se upravo destimulise radjanje kod zena koje nam dragi politicari najvise prozivaju kako vole da uzivaju pa nece da radjaju...eto drzava se bas potrudila da im ubije svaku volju!
Postovani Dragane,
Ovde nije u pitanju kako cu i da li cu ja kao pojedinac reagovati, u pitanju je atak na jednu od najranjivijih grupa u nasem drustvu: decu, trudnice i porodilje, grupa kojima je nasa podrska i zastita potrebna. Vi moje obracanje ovom portalu nazivate piskaranjem a nije Vam palo na pamet da samim postavljanjem ovog pitanja ovde mozemo da iniciramo neki pocetak borbe. Ja znam u kom pravcu ce moja borba ici, da li Vi to mozete da tvrdite za sebe?
Užas, šta reći...
Postovana Slavice,
zar ocekujete da piskarate komentare po internetu i da drugi resavaju pitanja, a usput se bunite kako nam je lose?
Slobodno pokrenite neku akciju, pa da vam se ljudi pridruze.
Postovani,
Da li ce Bebac reagovati na neki nacin protiv primene ovog sramnog zakona? Samo prenosenje retkih tekstova koji se ticu ove tematike nije dovoljno!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »