Komentari za tekst "5 Youtube snimaka koji izluđuju sve roditelje"

Komentara
73
Ostavite komentar
Možete da zaštitite sebe od nepotrebnih sadržaja tako što ćete blokirati korisnike koji postavljaju te sadrzaje,sa druge strane takodje možete i da budete dosledni u svojem stavu da to ne mogu gledati i da im odobravati da gledaju samo crtane filmove koje im pustite ili da se igraju sa svojim igračkama.. Ja imam netflix i amazon prajm pa mi je sin odustao od jutjubu jer ovamo gleda lepe crtaća.sa srećom svim roditeljima!
Pepa Prase. Dobijem bukvalno nervni napad kad cujem uvodnu spicu. Muzu sam rekla, ako bude jos jednom pustio Pepu Prase, slobodno da pakuje kofere i ide iz kuce.
A sta onda treba da gleda vase dete ako ne Pepu Prase?
A da li ste videli "Idemo na more" od Serbian-a? Ono je tragično...
Slusali smo i Mama voli bebu, i Tockovi autobusa, i Pilice, i 5 malih majmuna, i sve druge "novokomponovane" decije pesmice. Sto se tice onih glupih klipova, cerke sa tatom prave cirkus, Spajdermen, itd pustila je 2-3 puta i bila je sokirana i pitala sta je to, ja sam rekla gluposti i da vise ne pusta tako nesto. To sam objasnila detetu od 3 godine, i naravno urodilo je plodom, inace obozava i stalno gleda Pepu Prase a one gluposti ni ne izlaze kada se ne pustaju. Tako da mi nije jasno kako se to starijoj deci ne moze utuviti nego se mora brisati You Tube.
Realno sve koje imaju prizvuk "Rasta production" su iritantne da nema dalje. Užas! Koje zatupljivanje :(
Tumbe tulumbe
A fajv litl mankis???? Pakao!
A gde su na spisku pilići?! Pilići, pilići, pilići smo mi!
Mama voli bebu JE NESTO STO HIPNOTISE I ZATUPLJUJE DECU
Zasto bi dete zatupljivala uspavanka? Mozda bi trebalo dete uspavljivati uz Dostojevskog ili Tolstoja?
I moj glas ide za Mama voli bebu 😃 meni je bas super i kao sto sam naziv kaze za BEBU!!
Spajdermen i Elza su najgori.to nije crtani vise mi lici na horor a i ostali su uzas.prstici,majmuni,mama voli bebu na 10 jezika od kineskog pa na dalje.tacno djeca nemaju prave crtice i pjesmice da nesto nauce pa tako masa i medo crtani jest smijsan i zanimljiv ali kad gledas masa neposlusna i samo nered pravi i neslusa i tako moje dijete vadi serpe da pravi rucak i kase kao sto to radi masa i dira sporet.ma haos.nema nista bez tom jery i paja patak najbolji crtani. :) :)
Apsolutno se slazem da su Ide zmija, Mama voli bebu, Pilici i sl. nista drugo do materijal za zaglupljivanje dece (ove ostale pomenute u tekstu nisam ni cula), a da se deci to iz nepoznatog razloga strasno svidja, ja im ne dozvoljavam da to gledaju, ali pustaju im cak i u vrticu.
A evo i jedne interesantne stvari: evo kako je portal Bebac predstavio jednu od ovih pesmica kada se pojavila: http://www.bebac.com/vesti/mama-voli-bebu-najvise-na-svetu
e,вала,нека си им рекла!једном хвале,једном куде.БРАВО!
Ovo Mama voli bebu i ide zmija nismo mnogo slusali...ali ove ostale ne mogu da smislim. Spajdermen i Elza je nesto najgluplje sto sam videla cak su teletabisi bolji od tog. ..
Ja bih na taj vas spisak dodala onu " pet malih majmuna" ima je u svim varijantama...
Spajdermen i Elza ubedljivo najgori. Prepuni brutalnosti i morbidnosti! Kada bi svaki roditelj prijavio klip kao uznemirujuci yt bi ih sankcionisao! Sta god da pretrazujes oni se jednostavno listaju, sto detetu vise branim, vise je vice da ih krisom pusti. Brisem yt aplikaciju!
Spajdermen i elsa,pa one dve zle bliznakinje i mnogo klipova koji su snimljeni na taj fazon. Moje dete nema nocne more,obozava ih,ali zato sam ja uzasnuta takvim snimcima. Ne mogu da ih blokiram,ali zato sam uspela uz pomoc nekih silnih filtera da joj ih sklonim sa ociju.
I ja sam prvo cekirala to ne interesuje me,a onda sam pronasla i neki ogranicen rezim koji ti sklanja sve snimke koji su navodno neprikladni. Mada ja cesto otvorim you tube pa opet cekiram ne interesuje me jer se ipak pojave. Jako mi je strasno to,kao i mnogi klipovi na taj fazon.
Pomagajte !!!! Uz pomoc kojih filtera? Koliko god puta da cekiram " ne interesuje me" ,toliko puta se pojavljujuju ti grozni Spajdermen j Elza! Morbidno!
Hvala na odgovoru.
Pozdrav
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »