Komentari za tekst "45% novih roditelja ima aktivan seksualni život dok je beba u sobi"

Komentara
11
Ostavite komentar
A cekaj ne razumem gde treba bebu da ostavim? Na svekrvu da je pricuva, dok mi zavrsimo. 🤣🤣🤣
Pa koji procenat roditelja u Srbiji još u samom startu osnivanja porodice ima uslove za odvojenu dečiju sobu? Rekla bih mali... Takođe jako mali broj njih znam da su odmah tako male bebe odvojili u zasebnu sobu.. Mislim da ta vrsta bliskosti roditelja bas i neće ostaviti neke posledice na bebu koja spava i nije ni svesna svoje okoline. Naravno da će i taj odbos biti prilagođen uslovima i neće biti kao dok su bili sami. Važno je da se beba oseća sigurno i voljeno u zajednici punoj ljubavi i pažnje,to i te kako oseti.
Sa prvom trudnoćom smo imali odnose do kraja 9og meseca,a posle porodjaja tek posle drugog meseca. I imali smo odnos u sobi gde je bila beba. Jer nismo imali drugu sobu u kojoj bismo mogli. Nije bas da smo mogli u kupatilu :)
Meni definitivno nije isto kao pre porodjaja i jako me to nervira
Kegelove vežbe!!!!
Nikako u istoj sobi, osim ako zelite da dete sutra izraste u sexualno isfrustriranu ili promiskuitetnu odraslu osobu.
Sto je neprikladno? Pa valjda beba spava tad.Da bi brak i porodica opstali roditelji ne treba da se udaljavaju...Uostalom kako su i ta deca nastala.
Malo procitaj o psihologiji beba pre nego sto se ismejes! Cak i da ne zna, mislim da je skroz neprikladno za jedno tako malo bice..
Ahahahahaahhaahahahhaha o cemu ti pricas? Mala beba ce znati sta ste vi radili u sobi.
Nepostojeci i u toku trudnoce i za vreme oporavka.
















U prvoj trudnoći skroz normalan kao i pre pa i posle porođaja ali zato sad u drugoj isto skoro nepostojeći. Videćemo sad posle porođaja... Uglavnom, stvarno je svaka trudnoća različita a veruijem i porođaj tako da ne treba se voditi doživljenim iskustvom,može biti i bolji i gori drugi put. Važno je strpljenje,razumevanje i podrška partnera. I da,greškom dadoh minus..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »