Komentari za tekst "Preporučuju dojenje čak do šeste godine"

Komentara
11
Ostavite komentar
Jok! Dojiti decu do svatova, pa ga na taj svečani dan odvojiti od sise i pustiti ga u svet odraslih!
Fuj! Bljak!
Ma bas su preterali sada.Sto je previse-previse je,ali zaista.Dojila sam do bebinog 7.meseca,a nakon toga ni ona sama vise nije bila zainteresovana.Zamislite dete od 6 godina koje sisa!?!?Do dete je vec svesno svega,i trebalo bi jesti gotovo isto kao i mi.Svasta,hajte molim vas.
"Majke neka doje djecu svoju pune dvije godine ako zele da im dojenje potpuno bude" Kur'an

Ovo je Srbija. Kakav kuran!!
Ma hajte molim vas,dojila sam do prvog rodjendana,bez bilo kakvih problema,ali da sam nastavila imala bih problem da odvojim bebu od dojke. Ovako je sve islo lagano. Stvarno svasta savetuje SZO☺
Da se razumemo, licno moj izbor je da dojim, i starije dete bez malo godinu dana a sada tromesecnu bebu. Ali ove price o dojenju vec postaju vrlo iritirajuce. Smatram da se podrska dojenju treba pruzati trudnicama i porodiljama, kroz obaveznu edukaciju strucnog osoblja, i da se na tome zadrzimo, kada je o dojenju rec. A ovo bombardovanje informacijama i preporukama raznih zdravstvenih organizacija, pocinje da lici na bizarnost, i od necega potpuno prirodnog i normalnog izaziva cudjenje ponekad i gadjenje.
Strašno koliko su ovi tekstovi glupi! Ne dosađujte više!!!
Ovo prelazi u bolest.
Najbolje kad podojim svoje dete da odem kod svoje majke da ona mene podoji!Zbog cega jedemo bilo sta drugo osim majcinog mleka?!Ja ne razumem zasto toliko o tom dojenju?!Preteruje se sa tim vise!!!Ko doji neka doji,ko nece - ne mora!Postoji toliko drugih tema vezanih za bebe i decu,od dojenja mi je muka!
Samo do seste? Mislim da je najbolje i do skole, lepo podojis dete, pa ga posaljes u skolu.
Odavno već ljudi nemaju veze sa prirodom.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »