Komentari za tekst "Sve čari roditeljstva - fotografije koje će vam ulepšati dan"

Komentara
25
Ostavite komentar
Deca su nek su ziva i zdrava.. Dobro ne bas u svim ali se pronalazim na slikama. HAHAH Svako nek vaspita kako misli da treba mnogi lupaju ne daju ovo deci ne daju ono.. A pus epred decompsuju daju im cips gazirano daju im da gledaju na tv svasta... Nek su samo ziva i zdrava
Slatko je i smesno jer su tudja deca😆.Ali iskreno da mi moje nesto tako uradi...hm...
Slatko je i smesno jer su tudja deca😆.Ali iskreno da mi moje nesto tako uradi...hm...
Malo su preterala rekla bi.Ako je dete nije mu dozvoljeno sve.Najbolje da sara zidove itd.Ovo su deca koja razumeju i mnogo im je dozvoljeno.
Ja sam dok sam bila trudna stalno gledala ovakve slike i bila ubeđena da me sve to čeka, jer ću roditi dečaka (grešna mi duša :-) ). Rodila sam đavolka koji NIKADA nije cepao nameštaj, bacao stvari u WC šolju, prosipao brašno po kući, jer mu to, naravno, nije dozvoljeno. Za švrljanje zidova mu nikada nisam ništa govorila, jer je mali gospodin veliki protivnik crtanja, bojenja i sl. iz meni nepoznatih razloga. Onda sam jednog dana u dnevnoj sobi zatekla crtež princeze Holi i jednog malog duha pored vrata. Obe sličice i dalje, posle 3 godine, stoje na zidu. Princeza Holi je dobila i ram i izgleda kao slika okačena na zidu. Iako ga, naravno, niko nije grdio (naprotiv- bili smo oduševljeni i svima ponosno pokazivali njegova remek-dela), nikada više nije crtao po zidovima.
Slazem se, jesu oni svi slatki, ali ovo unistavanje namestaja i svrljanje po zidovima uopste nije slatko. Ali dobro, svako dozovoljava detetu ono sto on hoce.
preslatkii suuuu hehe
Da l' da se smejem il placem!? :D
Preslatki suuuu!!!😍
menije ona sa izderanim jastucima...
Nas sincic ima godinu dana i za sad je uspeo vec da uradi jedan nestasluk sa slike. Uvek kad je bolestan trazi da spava sa nama u krevetu i tada obavezno planinari po jastucima i nasim glavama dok ne zaspi. Naravno, ako ga pomeris place, tako da provedemo noc sa sesirom od bebe. :)
Najbolja mi je ova gdje tata demonstrira postolje za ljuljacku. Ali sve su dobre i uljepsali ste mi dan!
Isto!
Duse male. Ma jos jedno cu da rodim,troje da ih bude,pa da zurkuju svaki dan. Slatkisi!!!
Pa mame fotografišu... Vrlo očigledno...
Bas se nasmeja:-)Deca su nesto najlepse sto nam ulepsava svaki dan!
Predivno!
A gde su im mame?
Fotografisu :))
Predzadnja slika mi je najlepša
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »