Komentari za tekst "Zašto su deca tako nemoguća u blizini svojih majki?"

Komentara
15
Ostavite komentar
Kod nas je slicno. Kada dodjemo po nju prvo nas izgrli, da se izljubimo ali onda nastaju problemi. Nece da slusa, nece da se obuce, nece da dodje kada je zovemo,... hoce to nekad i kada smo ceo dan zajedno pa se tako ponasa po kuci. Plasim se da je to prevelik uticaj slobode kod babe i dede.
Moje dvoje su skoro uvijek sa mnom ,ali svejedno se ponašaju ovako kako je navedeno u tekstu. Tete u vrtiću, učiteljica, povremene tete čuvalice, svi govore kako su poslušni, dobri, a kod kuće su nemogući.
Gde je ovaj tekst prosle godine kad nam je cerka posla u vrtic!muz I ja smo prebacivali jedno na drugo ko ce po nju zato sto bi skoro svaki dan bila scena..posle se malo ustalilo,ali nama mladim roditeljima je bio ogroman stres..I pitanje pa zar ona ne zeli da dodjemo po nju..ja tad trudna,rasplakala se pred vaspitacicama..uh..kad se samo setim..
Moja je bas takva ali drago mi je da znam da u meni vidi sigurnu luku i da se oseca voljenom i sigurnom.
Isto i kod mene moja mala dobije cak i po guzi koliko nekad odlepl
Napravite razliku izmedju nevaspitane dece i dece koje se obraduju roditeljima! Mnogi roditelji ce sad naci razlog i opravdanje za nevaspitanu decu...
Neke moje nedoumice su resene...znaci uvek se zapitam u cemu gresim ,kad je moj davdesetomesecni sin u pitanju,a ni devetogodisnja cerka ne zaostaje kada se vratim sa posla kuci.Hvala mnogo .😚
Sad mi je lakse, znaci da me moje dete mnoOoOoOogo voli. A ja pomislila da hoce da me istera iz takta. :-)
http://youtu.be/aLYCdjsCnbs
Vrlo korisna emisija za sve roditelje, narocito roditelje beba i malene djece. (Potraziti o privrzenom roditeljstvu..)
A za sve roditelje, a narocito roditelje vece djece (vece od beba) i pubertetlija 😊, vrlo je korisno procitati "Porodicni bukvar" od Milice Novkovic, ili makar potraziti nesto o stvaralackom vaspitanju.
Cao, moze li ovaj link ponovo?
Moja beba ima 16 meseci i svaki dan kada dodje iz vrtica ceka nas neka scena, već sam pomislila da je užasno razmažena. Hvala za ovaj tekst!
Odlican sajt 👍🏻. Svaka cast i za IOS i Android aplikaciju. Vasi saveti su "i te kako" korisni nama mladim roditeljima i neka vam je dobra energija za buduca angazovanja.
Uzdravlje !
Svaka cast za ovaj test. Test je velika pomoc majkama i deci zdravo odrastanje.
Već sam negde pročitala sličan tekst pa mi je bilo lakše da prihvatim "mama, mama, mama će" fazu.
Hvala najlepse na ovom objasnjenju! Kao u tekstu, vaspitacice i babe hvale kako je prosto divna a onda dodjem ja i ona "poludi"!!!! Vec sam pocela da mislim da je u meni problem... Ali sada se necu vise nervirati jer je to samo izrazavanje emocija na njihov nacin
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »