Komentari za tekst "Uspešna operacija kičmene moždine matičnim ćelijama"

Komentara
3
Ostavite komentar
ja sam trudna 2 mesec,a imam stariju devojcicu koja boluje od spine bifide. Nadam se da ce joj maticne celije pomoci,od bebe.
Bravo!
Poštovani,
ja sam roditelj deteta sportiste kome je 26.12.2014 prvi put u Srbiji urađena tranplantacija matičnih ćelija hrskavice kolena.

Tog dana je u nekoliko listova izašla ta vest: (pored glavnog pacijenta pominju se još dvojica sportista, a jedan od njih je moj sin).

Moram da pohvalim ovakvu humanitarnost, zbog koje mom detetu sada raste nova hrskavica u kolenu, a da nas roditelje ovakva ultra-komplikovana hirurgija i nega nije koštala baš ništa (bez obzira što je sve rađeno u privatnoj bolnici), što je složićete se danas prosto nezamislivo kod nas. Dakle, Dr.Gordan Gavrilović (vrhunski ortoped) je najzaslužniji što je moj sin uopšte odabran da mu se to uradi, odnosno koji se maksimalno založio da se Vladimir vrati svom sportu, Dr. Dušan Marić i Dr. Džihan Abazović koji su bili zaduženi baš za matične ćelije, kao i ceo tim privatne bolnice ALFA MEDIC koji su se starali da se moj sin oseća ugodno dok je trajao ceo proces.

Inače, moj sin je Vladimir Jovanović (17 god.), aktivni takmičar u juniorskom i pro tenisu.


Srdačan pozdrav,

Saša Jovanović
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »