Komentari za tekst "Da li bebu muče zubići ili je prehlađena"

Komentara
10
Ostavite komentar
Devet meseci jos uvek ni jedan zubic…kaslje curi nos,cese se non stop oko nosica…sta ciniti?
Nasoj bebi rastu zubici, izbili su 3 i vec 4ti na putu, pritom je imala virusnu infekciju za koju nam je doktor rekao da je navodno "Prosla" , rezultati snimanja pluca , krvi , mokrace su ok, pluca cista a imam utisak kao da ima Bronhitis ili nesto mnogo opasnije.
Simptomi su jako nezgodni, kaslje, kija, kad dise skripi i jako je nervozna, preko dana jede lepo, raspolozena je, konstantno skripi kad dise, sto se nadam da je uzrok slajma iz nosica, kad se rasplace ne smiruje se po 20ak minuta i stvarno ne znam sta da radim i kako da joj pomognem, molim ako je neko imao slicna iskustva da nam da neki savet, zahvalan u napred!
PS. Cuo sam za neke alternativne medicine, svinjska, pacja mast na ubrusu i na grudima i ledjima, takodje med, sta vi mislite o tome, jos to nisam probao?
Moja beba je u trecem mesecu bila prehladjena puno je kasljala.. stavljala sam joj na list kupusa svinjsku mast pred spavanjke i sa tim bi prenocila.. 4 noci i stvarno joj je bilo bolje.. med nisam smela.. med recimo stavljam sebi i mogu reci da me je za noc prosao kasalj..
mojoj bebi je prvi zubic jedinica leva izasao u drugom mesecu. drugi zubic u trecem je bila desna jedinica i u cetvrtom leva dvojka.
mi smo za sve krivili zubice,a bebac dobio bronhitis.a svi simptomi su bili kao za zubice prva 3 dana dok odjednom nije poceo da se gusi.
moja beba ima pet meseci i nemirno spava vec dve noci, cesto se budi ali nece da jede, preko dana isto slabo jede, nekako krci kad spava, kao da je nosic zapusen, malo je nervozna ali ne place da li su to zubici ili je prehlada?
bili kod lekara, nisu zubi, vec prehlada.. :-( hvala na odgovoru..
odmah kod dr,da poslusa pluca.. ako beba ima slajma koji je krenuo da se spusta,obicno nemirno spava i trazi da se nosi(tj da se uspravi-lakse dise tako... ja nisam lekar,kazem samo kao mama na osnovu mog iskustva... mogu biti i zubi,ali da budes sigurna..
Da li je nekome beba bila promukla u periodu izbijanja zubića i ima li to veze jedno s drugim? Nama je pre nedelju dana izašao prvi, deluje da će i drugi uskoro, a od pre par dana beba je malo promukla, pritom nema temperaturu i normalno se ponaša.
Nama se to upravo desava.Beba je promukla.Pomalo kaslje i malo je vruca i dosta je nervozan,a izbija mu zub.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »