Komentari za tekst "Čarobne fotografije: Magični trenuci dojenja"

Komentara
25
Ostavite komentar
Tatiana,pa Vi onda pustite bebu da place,samo da Vas ne bi osudjivali takvi kao Vi....A neko da je imalo normalan pustio bi tu zenicu da ne ceka sa detetom,ali sta ce zena,pored takve ljudskosti,mislim da joj je draze da joj beba bude sita i nasmejana nego li da se osvrce na "takve" negativne osobe!
Dojenje jeste prirodna stvar, ali ja mislim da bi to trebalo da ostane kao neka intimna stvar izmedju bebe i mame, a žene danas preteruju. Čekala sam u radnji u redu na kasi, ispred mene žena sa bebom u nosiljci, beba je počela da kenjka i žena je izvadila sisu i tako je nastavila da čeka. I ako ću za 4 meseci postati mama, taj prizor mi je bio odvratan, ne mora valjda baš svako da gleda tvoje sise.
Pa fama i proizlazi iz toga da na mnogim javnim mestima to majkama ne dozvoljavaju, traze im da napuste objekat i slicno.
Zatim i medijski progon, jer su poceli da cenzurisu i brisu slike dojenja od strane administratora kao da je u pitanju nesto grozno, dok slike obnazenih ljudi y sexsualnoj konotaciji se sve vise mogu slobodno sresti u stampi bilo koje vrste.
Znaci cela kampanja je i nastala, jer su mnogi od jedne prirodne stvari poput dojenja i majcinstva, od iste poceli da prave tabu.
Preeeeleeepoooo...Za sve zene koje se ustrucavaju dojiti na javnim mestima!
Prelepe slike. Nema nista lepse kad vidis majku da doji svoje dete. Prelep osecaj je doziveti i osetiti. Sveka cast mladoj zenici i neka su joj njena dva andjela ziva i zdrava
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »