Komentari za tekst "Ko ne plaća alimentaciju, ide u zatvor"

Komentara
6
Ostavite komentar
ja moram da se ubacim izvinite. sta ako su zene mahom krive za razvod i ako zena mozda selektivno slusa mene. pa ako ja uradim ili pruzim nesto lepo, to se samo primi olako, ali ako se raspravljamo pa izgovorim nesto sto ne mislim kao sto je psovka ili slicno to se odmah preuvelica i upamti. isto tako i ja nekad danima slusam njene psovke, uvrede i slicno pa cutim zbog deteta. onda i meni pukne film i eto zbrke. sve u svemu, ona moze uvek da se spakuje i ode kuci kod majke jer kuce imamo u bg oboje. detetu nista ne fali materijalno, imaju drva, struju, hrane u frizideru. ona primanja nema, majka ima penziju od oko 14000. ja iskreno mislim da ima zena koje mozda namerno provociraju i teraju muskarce na sve sto citamo u hronici. ja se u proteklih skoro 5 godina nisam ovoliko svadjao sa nekim... ja radim 8 do 10 meseci godisnje od 2012 u inostranstvu i ona me je uvek cekala. ona ne radi 25 meseci koliko ima dete plus 6 meseci trudnoce. prva tri je radila. to je 31 mesec. dete se rodilo posle 9 meseci. nasa situacija nije idealna ali mislim da sam kao muskarac vredan cekanja. naravno raspravke su uvek ili oko nas ili mojih, jer tu uvek ima nesto da se doda!
Apsolutno se slazem sa tim da bi drzava trebala da stane u zastitu roditelja koji treba da prima izdrzavanje za decu. Konkretno moj primer je takav da mi bivsi suprug duguje preko pola miliona dinara za isdrzavanje dvoje dece, za koje treba ukupno da uplacuje 8.000 din mesecno znaci 4.000 di po detetu. Dakle to je vise od 5 godina ne davanja izdrzavanja. Podnela sam zahtev za izvrsenje presude na koji sam morala da platim taksu od 3.300 din, a sada mi sud trazi jos tricavih 15.000 din za izlazak sudskog vestaka, i kako ja nemam mogucnost da odvojim 15.000 od ukupnih 25.000 licnog dohotka taj zahtev stoji ad akta, a mog bivseg supruga naravno boli da ne kazem sta....a deca rastu i rastu a pri tom njegova prava se postuju, dok ja za moja moram da placam ogromne takse i ako je presuda pravosnazna ok 2004 godine.
E bas me nasmeja ovaj clanak. Bas ce da idu u zatvor, pa oni ne znaju gde ce da smeste mnogo gore kriminalce i prestupnike.
U svakom slucaju ovaj zakon bi trebao da se uvede jer se ovim stite deca,mnoge majke su izasle iz kuce a supruznik je ostao a ona placa kiriju i muci se sa decom a on jos neda ni za alimentaciju....ovo dajem svoj primer
glupisti, ako nema svest da treba da da novac za dete, onda ne treba ni u zatvor da ide. Vi na Bebcu stvarno već ne znate šta da pišete
Bas Vam je pametan komentar.Pa sta da radi zena koja nije zaposlena,a pobegne od nasilnika sa decom?Da umre od gladi i na ulici zato sto gospodin bivsi muz nece da placa ono sto mora i sto mu je moralna i zakonska obaveza!Ma ajte molim Vas.Vi verovatno niste bili nikada ni u slicnoj situaciji pa dajete sebi pravo da komentarisete tako nesto?!U zatvor na mesec dana pa da isplati pa u krug.Sve ih treba nauciti pameti!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »