Komentari za tekst "NS: Vozači solidarno ne naplaćuju trudnicama"

Komentara
9
Ostavite komentar
Браво!
lepo,svaka cast...
U Nišu takođe postoji povlašćen prevoz za trudnice
Ja sam u sad u sedmom mesecu i do sada samo tri puta nisam platila kartu u gradskom a vozala sam se dosta... .Mislim da treba uvesti da i trudnice i majke sa malom decom dobiju one povlascene kartice za prevoz kao u drugim gradovima a ne da vozaci rizikuju svoje plate. Mislim da jedino Novi Sad to nema. Cenim gest, i sva tri puta kad mi je vozac rekao da trudnicama ne naplacuje mi je bilo drago i zahvalila sam se , ali ne bih volela da zbog mene neko ispasta... Moram pohvaliti kulturu sugradjana, makar u mom slucaju, od dvadesete nedelje tj od trenutka kad je poceo da mi se nazire stomacic nisam stajala u busu, uvek se neko nasao da ustupi mesto.
Vaši sugrađani su kulturni, ali moji nisu. U novosadskom prevozu sam za celu trudnoću sela nekoliko puta i to kada sam bila na početnoj stanici. Duboko sam razočatana kulturom i svešću novosađana.
Ne znam zasto se trudnice i porodilje ne uvrste u tu grupu povlascenih?! A vozacima svaka cast.Ja sam iz Ns-a i do sad ni jednom kartu nisam kupila, jos vozac nece da krene dok trudnica ne sedne!:-)
U Kragujevcu postoji besplatan prevoz za trudnic vec 10 godina i to je jedn naj lepsi gest.pozdravljam humane ljude u Srbiji koji misle na mame i njihove bebe...
Bravo za Novosadjane!
SVAKA CAST JAKO LEPO OD NJIG PUNA PODRSKA:-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »