Komentari za tekst "Iz Bus Plusa odgovaraju trudnicama"

Komentara
7
Ostavite komentar
E zemljo Srbijo..Dva puta odem da izvadim karticu sa potvrdom i dva puta me vraćaju ,pecat nije na pravom mestu.Treći put odem a potvrda vam ističe danas kažu, donesite drugu.Bezobrazluk!
ne dao bog da u ns dodje nesto kao bus plus u bg. tako sam i ja u trudnoci prolazila, cim mi sofer vidi stomak pusti me da prodjem :)
Dobro pa vi imate besplatno. U NS toga nema. Ali kada stomak počne da se vidi, vozači neće da naplate kartu. Samo vas puste da prođete :)
GSP centrala na dorcolu - profesionalni su i izdali su mi povlasticu za 5min. trazili su samo potvrdu iz doma zdravlja gde pise ime i datum porodjaja sa potpisom ginekologa.
Ja sam u Yubc izvadila kartu za manje od 10 minuta. Prilozila sam lk I potvrdu sa jmbg I terminom porodjaja iz DZ Novi Beograd. Apsolutno nikakvu neprijatnost nisam imala.
Takodje,ybc,najneljubazniji! Dok je devojka u Tempu sve lepo objasnila...inace na sajtu nije pisalo da treba neko posebno napisano uverenje,ja sam im odnela,uz na kome jasno pise vtp,ali g-dji iz poslovnice u ybc je bilo tesko da kaze da treba dr da mi napise neko posebno! I to da porodilje nemaju besplatno dok ne pocnu da rade,tj.dok su na bolovanju je nerealno!
Istina.. U Yu bisnis centru su bili toliko neljubazni da to nisam videla niti dozivela nigde!! Sramota!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »