Komentari za tekst "SUMIRANJE RADA VLADE REPUBLIKE SRBIJE: Šta je Vlada u svom mandatu uradila za roditelje?"

Komentara
5
Ostavite komentar
Za 3+ dete ništa: ni besplatne užine i ručak u produženom, ni besplatne rekreativne, gube pravo na besplatne udzbenike kad najstariji završi srednju. Da ne pričamo da su roditeljski dodatak podigli ali ne za nas koji imamo maloletnu decu pre tog zakona. Znači mi ne postojimo. Dala sam 30h evra samo kamate banci za garsonjeru od 25m2 da ne bismo živeli kao podstanari u gradu u kom smo rodjeni, otplaćujemo 20 godina - gde je pomoć države? Gde je besplatan sport? Trening mesečno 30 evra za jednog. A tražimo zdravu naciju. Gde su privatni profesori jer poslednje dve godine nema škole a treba upisati srednju ili faks? A tražimo obrazovanu omladinu. Gde su besplatne studije - ako Slovenija može što mi ne možemo? Šta je sa lekovima na recept - to više ne postoji većina se kupuje? I šta je sa poskupljenjem hrane 20% od jesenas?
Kako vas nije sramota da me sada na trudnickom bolovanju, sa visoko rizicnom trudnocom drzava placa 3000din? I sve zbog toga sto sam nakon fakulteta, dobila posao kao prosvetni radnik, radila samo 2 meseca, ostala trudna i morala na bolovanje. Ne znam samo da li sam kriva sto zelim biti majka ili sto imam malo radnog staza ili sto mi je trudnoca rizicna! SRAM VAS BILO!!!
Marija sve zaposlene trudnice bi trebalo da primaju minimalac bez obzira na duzinu staza. Proverite, nesto tu nije u redu
Marija sve zaposlene trudnice bi trebalo da primaju minimalac bez obzira na duzinu staza. Proverite, nesto tu nije u redu
Molim vas,to prosledite onima koji to trebaju i moraju da promene..Mi roditelji sa decom nemamo nikakve olakšice,sve je skupo gorivo,hrana,obuća,odeća,lekovi..
Jednokratni podsticaj da se radjaju deca je samo zamazivanje pravog stanja.
Treba tu decu odhraniti,školovati...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »