Komentari za tekst "Volite svoje telo: Ovako izgledaju mame nakon porođaja (VIDEO)"

Komentara
6
Ostavite komentar
E skoro se porodih i sa cetvrtim, nemam strije a stomak se polako vrca u prvobitno stanje. Nismo sve iste sto je normalno.
Svaka zena je drugacija,kao i koza,a ima tu i genetike.Ja nisam dobila ni jednu jedinu striju,doduse mazala se sa Saljicem ali nekad se i te kreme dzabe mazu,tako da je u principu sve do koze.Ugojila se 16 kg,posle 20 dana 11kg manje,otislo sa porodjajem i evo posle 10 meseci kao da nisam ni bila trudna.Stomak se vratio,zategao bez ikakvih vezbanja,i vratila se na staru kilazu.Opet treba voditi racuna,cak i o ishrani,pa mozda nece ni doci do ovakvih rezultata kao iz teksta.
Nije ni do genetike mozda, pre je do same koze i do svakodnevne nege. Ceo zivot mazem Nivea mleko za telo, plavu, od 14.godine. Kaze dr. da je sve do rutine i koliko je sama koza elaticna zahvaljujuci nezi. Kao klinka sam dobila neku strijicu jer sam naglo smrsala i to je ostalo. U trudnocama(bilo ih je tri) najvise sam 15kg dodala, a smrsala i 20kg. Koza, stomak, kao i kada sam devojka bila, bez ijedne dodate strije i bez opustene koze, a takodje se samo Niveom mazala. Dvadeset godina mazanja mlekom za telo posle svakog kupanja. Doduse bez trbusnjaka, ali ih nisam ni pre imala . Bukvalno saaaamo nega, ceo zivot nega! Sestra isto prosla, jednako se neguje oduvek. Mami je npr. bas smezuran stomak, ali kako kaze, vecito je stomak preskakala i mazala samo ruke i noge. Eto.
Evo i ja da se oglasim iza sebe imam 3 porodjaja, imam strije po stomaku nisu strasne kakve sam vidjala, u trudnoci gojila sam se oko 20 kilograma nekad i preko koji kg. Poslije svakog porodjaja telo mi se vracalo u normalu po prestanku dojenja, da da zene u toku dojenja telo prolazi kroz razno razne hormone tu utice zadrzavanje vode lepo hranjenje jer nasa hrana je donekle i bebina. Kilaza se vrati na staro al deca vise nece biti tako mala da ih mazimo u toj meri i da se osecamo najvrednim stvorenjima. Uzivajte u trudnoci i dojenju. Ja cekam 4 dete i smrsat cu kao i sa prethodim trudnocama , bitno je da uzivamo u bebcu a i bebac u nama
Ovo su ekstremi. Nemojte da plašite žene. Meni se stomak sv
aki put vraćao u stanje pre
porođaja posle otprilike šest meseci. Nemam ni jednu striju.

Slazem se, isto
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »