Komentari za tekst "Spisak NEPOTREBNIH stvari za bebu - prema iskustvu Bebac mama"

Komentara
4
Ostavite komentar
Za krevetac se ne bih složila,laža(zavisi od same bebe),sve ostalo je nepotrebno....ogradica,hranilice...bez svega se toga može a i neke bebe čak neće ni da prihvate iako im kupite ☺️
Bebi alarm mi je bio spas. Mogu da spremam rucak i ukljucim aspirator koji je bucan, gledam uvece domacu seriju sa muzem na miru, popijem kafu u dvoristu sa komsinicom. Stvarno znaci ako zivite u kuci, za stan mozda i ne treba. U krevetcu spava i dan danas, a ima 2 ipo. Ogradica mi je bas znacila dok je bio manji. Ostavim ga unutra, odem do kola popakujem stvari, kolica i vratim se samo po njega. Odem na miru do wc-a itd. Pult za presvlacenje mi je kicmu spasao. Ali je uvek bolje ako mozete pozajmite od nekoga jer se vecina stvari kratko koristi.
Krevetac nepotreban? Ima beba koje spavaju sa roditeljima u krevetu, ali vecina je bar u nekom periodu u krevetcu. I tamo su najbezbedniji. Slazem se za podlogu za presvlacenje, i za gomilu garderobe u periodu kad intenzivno rastu. Platnene pelene su potrebne zbog sirokog povoja (ako stavljate), a i kad drzite bebu na ramenu. Mi smo ih leti koristili i kao lagani pokrivac.
uh... pa ja se za prve tri stvari sa spiska ne bih složila. Moja ćerka ima godinu i osam mjeseci, mjeseci već traži da liježe u svoj krevetac. Sterilizator mi je koristio iako sam je dojila - cucle, muzilice... grijač flašica i danas koristimo - tu joj sagrijevam mlijeko koje pije uveče i ujutru ili vodu kad joj pravim kašu.
Najbolje bi bilo te stvari ne kupovati, već ako je moguće, pozajmiti, pa isprobati.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »