Komentari za tekst "Šta kada se dete zarazi koronavirusom"

Komentara
5
Ostavite komentar
U Kikindi u školskom/dečijem dispanzeru ima crvena zona i tamo miraju da se javljaju deca sa tempersturom. U zavisnosti od raspoloženja doktora neko testira sve sa temperaturom a neki doktori ne testiraju ukoliko nije bilo kontakta sa obolelima. Čeka se satima na pregled i to ne zbog neke gužve (koje nema)...Deci daju da popune upitnike i još im kažu da u kontakte ne smeju da pišu osobe koje su vakcinisane...Sve u svemu Bože pomozi nam !
Bebac.com - Mnogo vam je lose odradjeno glasanje jer sam prilikom citanja komentara slucajno kliknula minus i sad to ne mogu da ponistim. Molim Vas da omogucite ispravku glasanja ili neku vrstu provere kako se ne bi ponovo desila nekome situacija da pogresno glasa.

Rebeka, potpuno Vas podrzavam i treba sto vise ljudi da se javi sa slicnim iskustvima kako bi napokon postalo malo jasnije ljudima na koje sve nacine pokusavaju da dokazu da vakcina radi nesto, a vise je nego ocigledno da ta ista vakcina trenutno nije dovoljno jaka i ozbiljna da bi znacajno pomogla ugrozenima.
U Vranju odmah šalju u kovid ambulantu, lekari neće da prime dete ako ima bilo koji od simptoma, da lj ima temperaturu, crveno grlo, kašljuca...bilo sta, odmah kovid ambulanta. Ovo je za njih dobrodoslica, dobra plata a nista posao. Nadrljaju u kovid ambulanti jer primaju i sta treba i sta ne treba. Strašno!
Ништа, јер корона вирус не постоји
Jeziv mozak Balkanski ,tuzno na kom nivou svesti smo
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »