Komentari za tekst "Fotografija dojenja u prodavnici izazvala buru negodovanja"

Komentara
11
Ostavite komentar
ma daj,ja sam dojila dete do 18 meseci uzrasta,sad dojim blizance sve je to lepo,al nemora na ovakav nacin,to su mame instagrama.Traze popularnost,Glupiranje nista drugo,poedi dete u park,igrajte se a ne samo namestanje slikanje i onda dadilji dete u ruke!!!
Ja ne znam nikog da je ikad igde prokomentarisao "vidi je ova gde je našla da doji dete". Ne znam čemu pojava silnih sisa i dojenja na instagramu i borbe za neku slobodu koje su majke oduvek imale! Ne znam nijednu majku koja je ikad prokomentarisala da je bila ugrozena dok je dojila ili bilo sta slicno. Ovakve i slične akcije su samo nastale da bi se prikupio koji lajk više!
Tacno se normalnom coveku prevrne zeludac. Primitivke tako misle da su bolje majke nego sve ostale. Neka svaka radi sta hoce, ima pravo ali je ovo bolesno. Pocece da doje decu do njihove svadbe. Fuj.
Ovo je isključivo promocija majke, ništa drugo. Ne vidim ništa loše u dojenju ovolikog deteta, uostalom priroda je uredila da žena može godinama da ima mleka i doji. Ali dojenje u javnosti po svaku cenu deteta koje sigurno odavno jede i pije sve i koje uopšte ne mora da sisa na zahtev je egzibicija a ne hranjenje.
Odvratno! Nemam drugu rec... Vise od svih ovih zena sto guraju sise u prvi plan, mi koje ne dojimo decu ispadamo najgore na svetu. Rade istu stvar kao LGBT populacija. Kao ugrozeni, bore se za svoja prava. A niko ih ne dira. Nego oni imaju duplo vece povlastice nego mi ostali.
Nema sramote u javnom dojenju ali na ovaj nacin je bukvalno poziv za paznjom. Dete uopste nije malo da zahteva dojenje na bilo kom mestu. Kada je mala beba koja jede samo mleko u pitanju onda sam i ja dojila gde sam stigla ali ovo je i meni degutantno. Zena doji dok se poradja sa novim detetom i to stavlja na drustvene mreze ako to nije privlacenje paznje onda ne znam sta je.
U potpunosti se slažem sa Vama. Ovde u pitanju nije beba nego već dete koje jede svu hranu a ne samo mleko.
Slažem se u potpunosti sa Vama. Jer ovde u pitanju nije beba, već dete od minimum dve godine (ako ne i malo više) koje ako je gladno može da pojede bilo šta drugo.
Da sam mogla uopste sa podojim svoju decu... podrska dojenju na bilo kom mestu.
Kako je slatkoooo jooojjj. Nema nista lepse, poseban osecaj. Jos kad te onako pogleda tim okicama, da pozelis da trenutak traje zauvek 🥰.
Jedno je dojenje, a drugo potreba da se izbaci sisa gde bilo. Žena je ovo mogla da uradi u istoj toj prodavnici, na malo pristojniji način. Ne treba se skrivati, dojenje je prirodna stvar, ali ovako kao što je ova žena uradila je po mom mišljenju u najmanju ruku nepristojno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »