Komentari za tekst "Koronavirus: Šta da radim kad dobijem pozitivan PCR test"

Komentara
1
Ostavite komentar
Potpuno razumem ove ljude koji su prepusteni sami sebi i privatnom sektoru zato sto je zdravstveni sistem potpuno zakazao. Moja mama koja ima 70 godina je pre 15 dana provela dva dana u Dz Vracar cekajuci da joj se urade analize...izmucena do bezvesti...nisu hteli da joj rade PCR test....zato sto su joj simptomi blagi...tek na njeno insistiranje, laganje i to da ima trudnu cerku kuci su joj uradili i naravno test je bio pozitivan...poslali je kuci sa jednom kutijom hemomicina da bi pre 9 dana primljena u bolnicu sa katastrofalnom klinickom slikom
Ovo nije zaobislo ni mog brata...koji je bio u Dz Sumice...odakle su ga vratili da uzme broj i da dodje sutradan. Sutradan je dosao u zakazano vreme i tad ga je dr koji ga je pregledao poslao da opet sutradan u Dz Vozdovcu odradi pcr test i krvnu sliku...tek kad je treci dan stigao rezultat da je pizitivan....otisao je 4 dan popodne da pita za terapiju i dobio antibiotik koji "ne pije osim u slucaju da se stanje ne pogorsa". Sve ovo prolazi sam sa temperaturom od kohe ne moze da stoji na nogama.
Da li smo mi sami sebi treba da odredjujemo terapiju? Ljute se kad trazis izlaz, lek, savet na netu. Ovoliki broj zarazenih nije od kafica restorana i kozmeticara....Zdravstveni sistem nije urusen, zdravstveni sistem je srusen!!!!
I kao neko ko je ovo sve prosao sa svojom porodicom u 7 nesecu trudnoce....da ne mislite da je ovo kritika na razun zdravrstvenih radnika, veliki pozdrav za sve medicinske radnike KBC Zvezdara koji su mi spasili mamu....nije do ljudi do sistema je.

Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »