Komentari za tekst "Kako da otvorim bolovanje ako trudnoću vodim kod privatnog ginekologa?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Isti slučaj. Kada sam zamolila za savet izabranog ginekologa rekla je da neće da se petlja jer vodim trudnoću privatno, nije ni saslušala šta imam da pitam. Sve zbog sujete.
Trudnocu sam vodila kod privatnog ginekologa a za doznake isla kod lekara opste prakse. Priznali su njegove izvestaje. Jedino se posle lekari opste prakse i ginekolozi prepucavaju pa kao interni dogovor da trudnicko moze kod dr.opste prakse a posle porodiljsko mora kod ginekologa da se otvori.
Ja sam celu trudnocu vodila privatno, ustedela ovoj drzavi resurse iako uredno placam doprinose za zdravstveno osiguranje i na sve to dozivela da me šikanira izabrana ginekološkinja u domu zdravlja zbog čiste sujete. Iako sam uredno zakazivala termine preko call centra Ministarstva zdravlja i to samo da uzmem papire, ona me je ostavljala da cekam po sat vremena i prozivala nezakazane ljude. Čak sam dozivela i otvorenu drskost kad mi nije dala uput za TORCH nego mi rekla da idem privatno i za to kad mi se moglo za sve ostalo. Bruka i sramota...
Isto se i meni desilo, potpuno isto, necu zaboraviti taj stres, na pocetku 9.meseca, tada je dr nasla za shodno da mi ne da uput za TORCH, a do tad me nije pitala nikad ni kako sam, samo sam po doznake isla.
A uput za TORCH sam dobila sutradan kod drugog doktora, bez ikakvih problema.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »