Komentari za tekst "Kada telo počinje da proizvodi mleko?"

Komentara
19
Ostavite komentar
MOZe li pomoc, u trecem mesecu sam trudnoce prvo dete ima dve god i slucajno me je stisnuo za bradavicu i krenulo mi je mleko?? Da li je to nesto opasno?
Dal je normalno imala sam sve simp da sam trudna,radili smo na tome,curelo mi je mleko po malo iz leve dojke i dobila sam.jel ims neko neki savet dok ne odem dokt.
Uradite test ili betu i pokazace vam da li ste trudni :)
Imam jedno pitanje
Trudna sam a prvo dete mi jos doji
Da li je normalno da mi nadolazi mleko jos
Tek je prosao jedan dan kako nije dojio posto ga odvikavam?
Interesuje me da li sam trudna znači kada pritisnem dojku izlazi i providna i žuta tečnost koja je gorka morala sam sa peobam i sad ne znam šta je , svuda piše da treba da bude slatka
Moze li mi Neko reci u ponedeljak kad Sam stisnula dojku izaslo kao mleko da nisam trudna molim vas
Ja sam imala 1. Trudnoću i u 2. Mesecu curilo Mk je mleko belo čisto,ali na žalost tu bebu nisam rodila...sada sam 3. Mesec trudnoće ponovo nakon godinu dana al ovaj put samo me bradavice svrbe a ništa ne ide da li je to dobro?
Da li kolostrum moze da se pojavi malo nakon zaceca ? Tri dana vec se pojavljuje ,ocekivana menstruacija bi trebala da bude sutra ali nista ne sluti na to da ce doci do menstruacije. Procitah sve i svasta na internetu oko uspostavljene laktacije ...radila sam test,iako znam da je jako rano,bio je negativan...
Jelena imam isti problem 😏 Vec sam radjala pré 11 god... Imala 2 abortusa kasnije n'a zalost 🙄 Sve tri trudnoce pratila je menstruacija ali sam za njih saznala uvek posle mes ipo, sada je drugacije imam 35 god nakon odnosa par dana a sve je bilo pred ciklus, grudi su me bolele jako i materica 2 dana tupo, krenule su kapi mleka kako sam masirala grudi zbog bolova, inace mi ciklus prate bol u ledjima i jajnicima Sto nije sada slucaj, nisam ni dobila sad 23 jan vec sam se obrisala u wc i bilo je nesto braon jedva, zatim i dalje ne dobijam, kapi mleka ima i dalje, cudan osecaj u materici i onda 25 krene krvarenje neko slabo trajalo 3 dana i stalo... To mi se desava prvi put, test negativan ok rano je, Al mleko i dalje ima tako, stomak naduven, cudne vibracije u predelu materice i dosta simptoma sto uz sve to se ziva isplakah samo mi se place a ne znam zasto, bebu hocu.. Sta vi zene mislite? Ne koristim nikakve pilule, radila sam sistematski ranije zdrava sam totalno papa test, mamografija, krv sve ok... Da li sam trudna uopste ili hormonski poremecaj? Ici cu da dam krv sledece sedmice...
I na kraju jel bila trudnoca,jer ja imam istu situacju sve isto
Meni je krenulo u 27 nedelji. Ali nije na obe dojke pa me zabrinjava.
Prva trudnoca
Mleko mi je pocelo u sestom mesecu malo na majici jer to opasno
A sta ako se kod nekog ne javi? Ja prvi put nista nisam imala,a ni sad. Doduse ima jos dva meseca do termina ali eto opet jos uvek nema nista.
Ja sam 29.nedelja,nista mi se nije pojavilo,nit curilo,malo su mi grudi porasle i potamnele bradavice,ovako ne znam dal imam mleko,nosim dvojke i mislim da su mi male grudi s obzirom na to da su blizanci..
Drage mame da li je normalno da kolostrum prestane da curi u 33. nedelji a imam ga od 16.nedelje? U povetku je bio providan, pa zuckast i na kraju je prestao da curi. Pozdrav!
Kolostrum ne curi, ja ne znam sta vi zene pisete. I ne stiskajte te dojke, napravicete sebi kontrakcije bespotrebno.
Bogami curi, ne znam kako vama ne curi ali meni je 2 zadnja mjeseca tokom prve trudnoce, a sada i u drugoj trudnoci u 5.mjesecu krenulo, vidi se na brusu, na majici itd. Nema stiskanja, jednostavno osjetim da su bradavice pomalo vlazne i vidim poneku kapljicu na majici, pidzami ili brusu. To je skroz normalno
I ja sam isto 17ta nedelja,nocas sam primijetila i kad stisnem curi providna tecnost..
17 nedelja sam,da li je normalno to sto sam danas primetila fleke na potkosulji od mleka/kolostruma?Da nije rano?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »