Komentari za tekst "Prva menstruacija nakon porođaja i šta očekivati"

Komentara
42
Ostavite komentar
Moja ćerkica ima 20 meseci a od menstruacije ni traga, ni glasa - s vremena na vreme me malo zabole jajnici pa se "ponadam" ali za sad još ništa... ☺️ Drugarice mi zavide a meni je sad već izuzetno neobično nakon toliko meseci bez ciklusa 🤷‍♀️
I,moj sin ima 20 meseci ni ja nisam jos dobila .Sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina 😊
Posle prvog porodjaja dobila prvi mesec I redovno imala.Posle drugog 11 meseci nisam dobijala,sad sam dobila pa ce mo videti kako ce posle ici.Inace dojila sam I prvu I drugu bebu,tako da zaista ne postoji pravilo.
Porodila sam se11 avgusta ,prvu meustraciju sam dobila 12 oktobra i 25 oktobra opet dobila..Bas mi nije svejedno,cekam da me prodje pa da idem na pregled..
Ja sam dojila bebu a prvu menstruaciju sam dobila nepuna 2 meseca od porođaja tako da stvarno nema pravila. Obilna je kao i ranije ali su bolovi daleko manji.
prvu menstruaciju sam dobila 2 meseca posle porodjaja, sada vec dobijam 3 za redom normalno na 26 dana, ali je jako obilna, nije kao pre trudnoce. Pre je trajala 4, 5 dana i nije bila obilna, sada mi traje duze i jako puno krvarim pogotovu prva 2 dana menstruacije. Da li je i Vama obilna menstruacija? brinem se, ne znam da li kod ginekologa...
Drage majke,
Dobila sam nakon 7. mjeseci od porođaja, još uvijek dojim bebu... Zaista nema pravila
Pozdrav, beba mi ima 9 nedelja. Doji, ali ja sam dobila menstruaciju pre 2 dana. Čini mi se da je od tada nervoznija i ne može lako da zaspi. Da li neko zna da li je menstruacija uzrok tog njenog ponasanja i kako sam dobila tako brzo menstruaciju a dojim bebu?
(Inace na prvoj mesecnoj kontroli beba je napredovala 1.200g i dobile smo pohvalu obe od strane doktorke, sto znaci da je mleka imalo dovoljno)
Isto sam dobila posle 8 nedelja a dojim i beba super napreduje kad sam dobila beba je celi dan provela na dojkama bila nervozna ceo dan. Ne znam sta da radim i zasto sam dobila s obzirom da mi je treca trudnoca u prve dve dojila do druge godine a dobila posle 11 meseci
Добро јутро, ја сам хтела да питам да ли има нека жена искуства да није добила 19 месеци после порођаја? Мој бебац има 19 месеци и још га дојим, али нисам још добила.
Kako bilo koja od vas ocekuje da vam se ovde kaze da li je nesto normalno ili ne. Sve moze biti normalno, a moze i upucivati na neki problem. To jedino sme i moze da vam kaze ginekolog nakon pregleda. Sad ja nekome ovako na sajtu kazem "normalno je bre, moja komsinica isto tako, sve joj super". a ono rak ili sta vec... Idite lekaru kad imate nedoumicu ili problem!
Dobar dan dobila sam prvu mestruaciju pre mesec ipo dana dojim bebu koja ima mesec dana ali ovog meseca nisam dobila pa me zanima da li je to normalno .
Beba ima mesec a vi dobili menstruaciju pre mesec i po? Šta sve nećemo ovde pročitati...
Verovatno nikome nije jasno šta si mislila napisati. Dobila si menstruaciju dok je beba još bila u stomaku?
Zdravo potreban savet dobila sam 2 12 pa sada opet 26 12 😐
Sta je tu sporno, dobila si na 24 dana.
Zdravo mame,ovaj mesec sam prvi put dobila menstruaciju posle porodjaja koja mi traje vec 9 dana,da li jos nekoj mami toliko dugo trajala ili samo meni? jel trebam da posetim ginekologa ?
Pozdrav.Porodila sam se 18.11.2018 dojim bebu, imala sam prvu menstruaciju u januaru i drugu u februaru. I posle toga nisam dobijala.Uradila sam i test koji je pokazao da nisam trudna,a i bhcg sam izvadila isto je pokazalo da se ne radi o trudnoci.Sad me zanima jel je to normalno da se prekine menstruacija?
porodila sam se 7.12.2018
evo prva menstruacija tacno posle 3 mes a dojim. ne znam da li je to normalno
Pozdrav. Porodila sam se 28.1.2018. i dojim jos uvijek a i nemam i menstruaciju. Zar nije malo previše 11 mj.?! A nisam ni trudna 😲
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »