Komentari za tekst "Dr Aleksandra Novakov Mikić u prvoj Bebac Live emisiji: Trudnoća u vreme korone - šta je važno da znamo"

Komentara
5
Ostavite komentar
Moram veleuvazenu doktorku korigovati. Vec odavno se zna da trudnica nije staje oslabljenog imunitet a, vec naprotiv... Dr. Malo da osvezi znanne.
Najbitniji pregled u 12 nedelji, a ne daju da dodjes ako nisi hitan slucaj. Bila sam na pregledu u 7 nedelji i kada sam zvala da bi zakazala pregled u 12 nedelji drzava ne dozvoljava. Kako je receno nema pregleda dok se stanje ne smiri najverovatnije do juna... Sto znaci da sledeci pregled mogu obaviti tek u 5 mesecu trudnoce.I moliti Boga da sve bude okej. STRASNO!
Živim u Holandiji, imam svoj tim babica koje mi vode trudnoću.
Ono što sam čula od njih jeste da se najviše trebaju paziti trudnice u prvim mesecima trudnoće i poslednjim, žene od četvrtog do sedmog meseca su najmanje rizične.
Koliko sam shvatila, problem nije virus nego velika telesna temperatura koja nije povoljna za bebu u tim mesecima.
Pazite se, biće sve super. :)
Trudnica u Švedskoj koja radi u vrtiću i dalje ide na posao ( 23. nedelja trudnoće). Nema slogana ostani u kući. Kada sam pitala babicu za bolovanje ona je rekla ne možemo svi na bolovanje, treba da se radi.
Uh kako me zivciraju, mlate istu pricu od prvog dana. Samo nam kažite lepo sta se desava sa detetom ako se trudnica zarazi u 2,5,7mesecu trudnoce!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »