Komentari za tekst "Sta sa decom roditelja koji se leče od korona virusa?"

Komentara
11
Ostavite komentar
Najzapostavljenije u ovoj situaciji su najosetljivije i najdragocenije grupe stanovnistva: trudnice, porodilje, roditelji male dece i sama ta deca. Veliki stres trpe zbog neizvesnosti oko toga gde ce otici na kontrolu, gde se poroditi, da li ce im donositi bebu na podoj, ne daj boze patronazna ili pedijatar da zatrebaju, a ovo sa decom obolelih roditelja, e za to stvarno treba biti tezak sadista. Kakav bre centar za socijalni rad?! Nek zbrinjavaju penzionere za cije glasove se toliko brinu, a roditelje neka ostave s decom dokle god je to sa zdravstvenog aspekta moguce.
Nenormalno potpuno. Moje dete nema ni dve godine, teško je na hrani trenutno, rastu mu zubi, slabo priča, i sad ja treba da ga dam nekom hranitelju koji pojma nema kakve ono ima navike i još da molim boga da nije neki pedofil i da će da se potrudi da ga nahrani kako treba i presvuče kad treba. O razdvajanju od roditelja tako male dece neću ni da pričam, i o psihičkim posledicama. Treba da mi mesec dana bude dete da ne znam ni gde je ni s kim je... I ko garantuje da se hraniteljska porodica neće zaraziti u međuvremenu, šta će onda, da šetkaju decu od kuće do kuće... NE DOLAZI U OBZIR. Pa moje dete ima i babe i dede, ima i strica i kumove i prijatelje, ne pada mi na pamet da dozvolim da mi o detetu brine neko koga nikad nisam videla. Ministar neka šalje svoju decu ako mu se sviđa tako.
Centar za socijalni rad?!?!?!?!Sram vas bilo!Da bebu od godinu dana dam CRS??????????Da li ovaj fenomenalan mozak (koji je ovo smislio) ima maloletnu decu u kuci?! NEMA,bez ikakve sumnje!
Zašto CSR da preuzima (ne)brigu o deci? Ta deca imaju i tetke i ujake i babe i dede... Van pameti.
Sram vas bilo!! Ne vodim bebu kod babe i dede da ga ne izlazem riziku pa cu da ga ostavim nekoj hraniteljskoj porodici, ahaaaa, malo sutra!
Vi niste normalni, a ni jedan roditelj ne treba da pristane na ovo, ovo je van mozga!
A bebe??? Sta cete da razdvajate majke od beba??????
Ovo je grozno! A ako deca obole? Poslace ih same u bolnicu na 4 nedelje bez pratnje majke ili oca i bez poseta? Da li su oni normalni? Moze li da se nadje neko bolje resenje? Ovo moze da ostavi ogromne posledice na dete...
Da li su oni normalni? Kakav bre centar za socijalni rad da se stara o mom detetu? Kakve ce to posledice ostaviti na dete... Sami kazu da lecenje od korone moze da traje i do 6 nedelja. To je dugačak period da dete bude bez roditelja, pogotovo mala deca kojima se ne moze objasniti situacija. Iskreno se plasim i kradje dece u ovakvoj situaciji. Ne znam, veci me je strah od razdvajanja nego od korone. Mislim da se zbog ovih stvari vecina obolelih nece ni javljati, samo su napravili jos gore. A dete iako je negativno na testu, za par dana moze da bude pozitivno i onda ce zaraziti sve oko sebe....Samo da prođe vise sve ovo.
Totalno je nedefinisano.
Šta ako su roditelji pozitivni a sposobni su da čuvaju dete kod kuće izolaciji.
Problem je sa skroz malom decom do 2 ili 3 godine. Ne mogu ni da zamislim da mi dete bude sa nepoznatim osobama. Psihički bi se razbolelo od tuge. Pogotovo što me ni u toalet ne pušta...
Ovo je van svake pameti!!!!!!!
Nenormalno, kao i sve drugo u ovoj drzavi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »