Komentari za tekst "Od obećanja do obećanja: Da li će država konačno promeniti Zakon koji je oštetio roditelje?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ukoliko izmene zakona stupe na snagu 1.1.2020. godine, da li ce to vaziti za mame koje trenutno primaju nadoknadu po aktuelnom zakonu? Odnosno, da li ce se izvrsiti korekcija obracuna za njih?
Svaki zakon važi od dana kada je prihvaćen. Pametnom dosta. Kako si ti mislila da taj novi zakon kači neko prošlo vreme evo ne znam.
moj problem mozda nije na ovu tema,ali ja bih da moj problem ispricam,mozda i zavrsi nekad negde. Dakle imam troje dece,trece dete mi je "upalo" u ovaj zakon,da dobija navodnih 12 hiljada,10 godina,e sad kad je trebalo da predamo za obnovu decijeg dodatka,drzava,ili ko ih zastupa su na suprugovu platu dodali i mesecno primanje od treceg deteta,i odbijena sam od primanja decijeg dodatka.Posto sam iz sela,i generalno i ovde se slabo vidjaju roditelji sa troje i vise dece.Pitanje za socijalnu zastitu dece,da li ovako stimulisete radjanje dece,da li treba moj suprug da da otkaz da bi mi primali deciji dodatak,i ako da otkaz,da odmah predam i za socijalnu pomoc,da li to treba da uradimo,da bi drzava prestala da nas roditelje koji smo ucinili dosta za prirodni prirastaj,kaznjava. pozdrav redakciji bebac
Podneseti prijavu da vam se ne isplacuje vise roditeljaki dodatak i ponovo cete dobiti deciji.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »