Komentari za tekst "Pogledajte kako izgleda novo porodilište u Lazarevcu"

Komentara
7
Ostavite komentar
Dugo sam razmisljala da li da se porodim u Lazarevcu i usudila sam se i bolju odluku nisam mogla doneti. Treca beba je bila u pitanju porodio me je doktor Zekovic i preeezadovoljna sam. Sve pohvale stvarno od srca predivni su svi do jednog sestre, doktori, osoblje, hrana super, higijena je za 5 zvezdica stvarno sve je novo znaci prelepo. Ono sto treba da se zna je da ovde nema mogucnosti za carski rez i nema indukcije tako da ko je imao normalnu trudnocu bez komplikacija zeneee nema potrebe da idete za BG od srca Vam kazem poradjajte se ovde necete se pokajati ❤️
Sve pohvale
Ja sam se porodila pre nedelju dana u Lazarevcu i prezadovoljna sam. Ne znam zasto sve zene trce za Beograd ako je sve kako treba. Posle se zale kako su tamo doktori grubi prema njima, sestre isto. U Lazarevcu su prema nama bili divni. Stalno su nas obilazili, maximalno se posvetili bebi i meni. Isto tako svaka cast doktoru i babicama!
Dzabe te nove prostorije kada tu ne postoje dobri lekari. Iz Lazarevca sam, porodila sam se u julu u Beogradu. U Lazarevcu cak ni na jednom ultrazvuku nisam imala od koga da cujem ni koliko je teska beba, jednostavno ne znaju. O tezini sam bebe cula prvi put na 4D u privatnoj klinici i drugi put u Dragise Misovica u 9. mesecu. Toliko o tim strucnjacima. Inace beba je bila jako krupna zbog cega sam morala na carski, sto sam saznala tek u Dragise Misovica u 9 mesecu pred porodjaj. Sreca moja pa sam izrazila zelju da se ne poradjam u Lazarevcu...
Ne razumem svrhu novog najudobnijeg kreveta za porodjaj, kao da u tom trenutku uopste osecam gde lezim, da li sam na dasci ili u fotelji boli te boli. Novi aparati, moderna kupatila, a ako nesto krene po zlu U TOKU PORODJAJA, gde su sekunde bitne, oni trudnicu voze 60KM U BEOGRAD? Pa slobodno stavite katanac na to porodiliste, koji ce vam djavo?!
Kamo srece svuda da osposobe, da se malo procisti ovaj Beograd od svega i svacega.
Da, ali u tom porodilistu nema cak ni indukcija.. Bukvalno nista sem ruku..
Staro porodiliste u novim prostorijama..
Jos nisu ni ultrazvuk instalirali.. Vecina doktora te odmah salje za Beograd..
Ja sam iz Lazarevca, termin je 10.11.i jos uvek ne znam gde cu se poroditi, bas iz tih navedenih razloga.. Posebno zato sto je prva beba i ogroman strah..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »