Komentari za tekst "Na crnoj listi poslodavci koji krše prava trudnica i porodilja"

Komentara
15
Ostavite komentar
Jel se zna kad oni izlaze po prijavi,ima nedelju dana kako sam prijavila i nema ih,a meni je problem posto mi je problem jos radim a ulazim u 5mesec,nece da mi over knjizicu,jel ima nekoniskutsva sa tim.Hvala
Pozdrav drage mame i trudnicee.. imam jedno pitanje vezano za poslodavce i bolovanje. naime imam sina od 10meseci i sada sam ostala.u drugom stanju, otvorila bih trudnicko bolovanje ali se plasim da bih mogla izgubiti posao jer radim kod privatnika.. takodje me zanima ako nastavim sad trudnicko jer sam jos uvek na porodiljskom da li cu primati isti iznos tj minimalac ka0 i do sad.. inace sam zaposle kod ovog poslodavca 7godina. hvala unapred na odgovorima svako dobro.
Koje su sankcije za poslodavce sa "CRNE LISTE"?
bravo
trgovina TSV BRAVE u Beogradu. Ovo se desilo pre 2.godine. Ja sam ostala trudna, potpisala sam raskid ugovora jer mi je istekao ugovor, a novi nisu hteli da mi daju. Znali su da sam u drugom stanju.
Mnogo vam je kratka lista, nema ni mog bivseg poslodavca koji me naterao da dam otkaz posle porodiljskog. A roditeljski dodatak uplacuju svaki drugi mesec, i drzava treba da je na crnoj listi. Daju jednokratnu pomoc porodiljama u iznosu od 35 ooo din, imas za tri meseca deci za pelene i mleko. Ne treba nam pomoc treba nam posao ! Mi smo sposobne da zaradimo za svoju decu !
Ne vidim ni jedno ministarstvo na crnoj listi. A plate za trudničko kasne po 5 meseci.
i dom zdravlja u batajnici bih prijavila jer sreda je samo za trudnice doktorka pusta koga hoce preko

reda a trudnice cekaju 🤬😡😡
Brsvo! Samo sto mnogo toga treba da se ispravi u ovoj drzavi shto se tiche trudnica i porodilja, a do tada toliko zena osteceno, sramota za drzavu, velika!
bravo, i treeba sve da bude javno. dosta vise sa javaslukom

Radila sam u Stylosu i želim im svima sve najgore!!! Za trudnice koje su oštetili tek nemam reči. Boško i Natalija stidite se.
Jel može da se prijavi i državni ginekolog kod kojeg ti sestra najraniji termin za utvrđivanje trudnoće zakaže za 3 meseca uz komentar "Šta ja da vam radim, pijte ono što ste pili u prvoj trudnoći"
Odmah kod nacelnika
Na ovoj listi nedostaje.Doo Jež Čačak.Vlasnika Aleksandra Zatežića iako je pre 2 meseca prijavljen inspekciji a i na taj broj u ministarstvo.Na žalost niko nije reagovao
U junu prijavila svog poslodavca.Ne vidim ga na crnoj listi zato sto inspekcija ocigledno ne radi svoj posao kako treba.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »