Komentari za tekst "Globalna inicijativa: Nijedan stepen ili oblik telesnog kažnjavanja nisu prihvatljivi niti zakoniti"

Komentara
2
Ostavite komentar
Od x roditelja sam cula "pa nece drugacije da se smiri dok ne dobije batine", pa mozda zato sto ste tako navikli. Po meni "batina je iz raja izasla" je cist debilizam. Jesu deca nekad naporna i idu do krajnje granice, ali treba izbrojati do 10 ili se skloniti, pricati sa detetom i ponavljati iznova i iznova. Smatram da treba kaznjavati roditelje koji preteruju, samo ne znam kako bi to kod nas funkcionisalo jer je "normalno" da se deca tuku, da muz bije zenu i ostale grozne stvari. Kada se svest ljudi promeni bice ok.
Svi ste videli snimak od pre neki dan kako dete stavlja macku u wc solju, taj snimak je objavljen pa eto znamo da ima i toga, a sta je sa onim sto nije objavljeno niti ce ikad biti... Pre svega sistem u drzavi mora da se promeni i da se zaista kaznjava ma ko god to bio, a ne tamo neki pera da sredi i pojeo vuk magarca. Ako postoji zakon on treba i da se sprovodi bez obzira ko je ko.
Nikad i nikad neću.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Kako da olakšate bebi prve muke: Prehlada i nicanje zuba imaju iste simptome... »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »