Komentari za tekst "Da li je vaše igralište bezbedno? Pišite nam"

Komentara
3
Ostavite komentar
Kada se setim kako smo mi odrasi, uz kakve sprave za igranje, ogromni metalni tobogani, razklimane rakete za pentranje i jos hiljadu stvari koje su danas nezamislive.
Nase igraliste je skroz neupotrebljivo !!! Samo iz jednog razloga-NEMAMO GA !!!!
Zivim u Bg,naselje Vojvode Vlahovica...sramota za 2 opstine koje se tu granice(Vozdovac i Zvezdara)...toliko porodica sa malom decom...a od igralista ni I !!!! Da bi stigli ujuttu do nekog igralista moramo da se spremimo ko za put...imam ih dvoje,i za bebu onda moram da vucaram i rucak i pelene,vodu...uzine...sramota.
Nase igraliste ste upravo Vi slikali i stavili na "naslovnu" stranu. To je " renovirano" igraliste. A dva dana nakon sto su zavrsili, sprave su se izvalile iz zemlje , pa su dosli da "poprave" i sutradan isto se desilo, pa su na kraju odneli tu spravi i resili problem. Rupa u kojoj je bila sprava,naravno je ostala da deca iskrenu nogu. To je igraliste na Somborskom bulevaru, u Nisu, dece ima jako puno, ali nemaju uslove, jer su prilikom renoviranja stavili sprave za teretanu na otvorenom, a ne mobilijare za decu. Kada padne kisa tu igranja nema, jer je blato, a i po suvom ne mozes decu pustiti, jer je neravno, ima betona i kamena. Kada sam zvala predsednika opsitne Pantelej , da pitam da li postoji sansa da se sredi ovo igraliste, njegovi saradnici su bili jako ljubaznin i rekli da cemo dobiti reprezentativno igraliste vredno 3 000 000,00, jer su upoznati sa brojem dece i neadekvatnim uslovima. Videli ste i sami sto smo dobili. To je nase reprezentativno igraliste
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »