Komentari za tekst "Kad dojenje tuđe dece prkosi predrasudama"

Komentara
9
Ostavite komentar
Divna prica... Bravo mame!!!
Bravo,svaka cast,verujem da nije bilo lako i da je bilo opterecujuce ali je zdravije tako.Meni je mnogo zao sto sam mnogo mleka bacala jer nisam mogla da saljem u Bg a izmazala sam se jer sam imala sa prvim detotom bas dosta vise.Sa drugim se to samo regulisalo.Moja podrska za dojenje i za ovakvu pomoc.

meni je to super naravno ako ste najbolje prijateljice sto da ne 👍 Bravo za mame..👏
Nisu to predrasude, nego zdravlje. Tuđa deca se doje jedino u Africi.
bravo!
Seljakluk. Mlekom se prenosi HIV, heptitis B i C, sifilis. Ovo se radi u Africi, a evo kako vidim i kod nas.
Mlekom se prenosi mnogo vise virusa od hepatitisa, za koja se i ne vrse testiranja. Citomegalo, herpes i drugi. Jeste zdravije majcino ali ne po svaku cenu i u svakom slucaju. Licno, ne bih dozvolila da moje dete sisa drugu zenu sve i da znam da nema neke od virusa, jer ni za sebe ne znam koje sve imam u sebi, a detetu mogu kroz zivot da naprave problem. Ako vec mora moje da pokupi ne mora i tudje. A i mnoge druge stvari se izlucuju mlekom, pocev od lekova koje unosimo.
Prevremeno rodjena deca koja leze na neonatalogiji u Institutu se hrane iskljucivo doniranim majcinim mlekom a ne sa AD. Pametnom je ovo dosta! Da, HIV, Hepatitis se prenosi mlekom, ali ako je majka zdrava (testirana) zasto da ne hrani tudje dete, da ne donira mleko ako moze - to je svakako mnooogooo zdravija opcija nego AD. Veliko bravo za ove mame!
Svaka čast!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »