Komentari za tekst "Novo obećanje Slavice Đukić Dejanović porodiljama"

Komentara
16
Ostavite komentar
A niko ne pise o preduzetnicama i koliko su one uskraćene i pre i sad!
Jednom recju sramota.Koja je logika da ljudi koji nikad nisu radili i ne rade (socijala,romi) Sem sto rade na natalitetu,Staza 0.Mesecno imaju iznedju 20 i 30 000 pomoc od drzave,a mi koji radimo na porodiljskom imamo 9000.Ni za racune!
I preduzetnice!
A sta se desava sa nama koje je potkacio zakon od prvog jula 2018?Da li neko ima informaciju?
Ma samo neka nam daju na vreme... To njihovo" vise" nam i ne treba... Kasni trudnicko kasni porodiljsko😡😡😡... A kao radimo na povecanju populacije...bas lep nacin da trudnice i porodilje budu srecne i zadovoljne...😡😡😡 Sramota za drzavu.Sad ce oni da raspravljaju u skupstini o tome...

Sve trudnice i porodilje su ostecene -to je jedina i glavna kategorija u svom domenu. Bruka i sramota!!! Ne bi smeli da diraju u ta primanja.Umesto da nas zastite oni po nama,ruka u dzep i cista kradja!! Stidi se Vlado Srbije!!!Stidi se drzavo sa takvom vlasti!!Rodoljub sam,volim svoju zemlju,ne zelim da idem odavde,ali me jeza hvata na pomisao u kakvom sistemu ce moja cerka da odrasta ako se ne vrate neke stvari koje su bile.I odakle im zapravo pravo da menjaju nesto sto decenijama nije menjano!?!....
I sta to sad znaci za nas koje vec pola godine primamo mizernih par hiljada dinara, a neke ni toliko
Obecanje ludom radovanje!
Davanjem milion evra za popravljanje Notr Dama ne narusava se finansijska stabilnost drzave, a davanjem trudnicama i porodiljama narusava se. Hm... Cudna neka logika.
Bas sam i ja to htela da kazem..
Bas sam to skoro procitala i nisam mogla da verujem! Gde mi zivimo, tj.ko nam vodi drzavu, Boze sacuvaj...
Da li to znači da ćemo retroaktivno da dobijemo resto do minimalca il samo od kad se bude izglasao zakon tamo neke 2039.god?
Mislim da nema nista od toga...
Ne postoje samo tri kategorije žena, mnogo više je žena oštećeno unapred smišljenim sjajnim zakonom.
I one kojima je plata u medjuvremenu znatno porasla, a posto u prosek ulazi poslednjih 18meseci(a tu je i taj manji iznps plate), porodiljsko je mnogo manje. Kao kazna zato sto su zatrudnele ili..??
Ajde i To da vidimo. . .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »