Komentari za tekst "Pojavila se opasna igrica - evo kako da zaštitite decu"

Komentara
2
Ostavite komentar

Šta da činimo? Neka državne agencije rešavaju hakere i sl, a roditelji: nema "samo 10 minuta dok ...." NEMA telefona za decu.
Čak i za školski uzrast, nema izgovora "da se ne izdvaja". Neka se prokleto izdvoji i nauči da se na svakom koraku treba boriti za zdrav sistem vrednosti. "Videće to kod druga" - u svim scenarijima na nama je da DOBRO ZASUČEMO RUKAVE, presložimo prioritete i BORIMO SE ZA SOPSTVENU DECU učeći ih: br 1. ličnim primerom, zatim informisanjem, iskrenim razgovorom na sve teme koje decu interesuju, ponudom zdrave alternative (prirodom, druženjem....) Insistirati da se i u obrazovnim institucijama o ovome govori stalno, ne 1 godišnje... Šta još?... Svašta, podelimo predloge i učinimo korake umesto da vrtimo glavama "u kakvom vremenu živimo".
Ovo je samo još jedan razlog zašto sam protiv toga da deca koriste mobilni telefon i internet. Naravno, retko ko uspe u tome, danas je preteško ići protiv masovnog društva. Činjenica je da ni mi odrasli nismo zaštićeni, a kamoli deca.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »