Komentari za tekst "Fotografisanje za medije važnije od bezbednosti bolesne dece!"

Komentara
31
Ostavite komentar
Cak i da je u pitanju ispunjavanje zelje i da je on 100% dezinfikovan ... sta ce za ispunjavanje zelje tona novinara i kamermana?
u Novom Sadu u Betaniji ne postoji nikakva mogucnost da suprug vidi bebu i majku, ne samo sada zbog epidemije nego svih predhodnih godina. A onda dolaze Gradonacelnici, ministri, i svi redom da se slikaju sa novogodisnjim bebama. Sramnoooo.
Da mi dodje ovaj ljugavac da mi gleda dete a suprug ne moze. sramota!
Covek zamislja da je Isus!
Znaci ne znamo da li ce deca preziveti pa neka se slikaju sa predsednikom. Fuj
Sta je sa majkom ovog deteta?! Bez problema pusta ovu zarazu da udje i dodiruje njeno dete.
Alo ne bih mu dala da proviri a kamoli da se slika sa mojim detetom. Plati mu lecenje picka ti materina pa mozemo da razgovaramo! Nekada ocevi ne mogu da udju da vide svoju decu a on sa sve novinarima usao unutra. Besna sam,zgrozena ma nemam reci. Fuj!
Valjda je zelja svakog deteta (pogotovo kako ministar kaze onog sa neizvesnim dolaskom kraja), da vidi najpre svoju majku!!!! Svako dete zeli da vidi svoju mamu!!!! A ne moze.
Obratite paznju na "opravdanje" velikog ministra. Koji smo mi... ...
Dakle jedno ogromno bravo za vas sajt i ljude koji vode. Ovo je zaista sramno i bez imalo trunke pameti ponašanje.
Ovaj covek ce sve uraditi za marketing i samopromociju, pa cak iako to znaci ugrozavanje bezbednosti i zivota drugih. Nije on sav svoj.
Meni je beba bila na neonatologiji i nisam mogla da udjem da je vidim, a on je bez maske i odela usao posle nove godine i slikao se sa porodiljom. Sta vise reci...
Zato deca i umiru na tom odeljenju kao i u "sterilnom bloku",FUJ OD DRŽAVE, PREDSEDNIKA, MINISTRA. Ne daj boze da njihova deca dodju tu, kolike bi bile bezbednosne mere a ovako šta ako umre neko dete zarad lične promocije.
Na Institutu za majku i dete kao i u sterilnom bloku ne postoji besplatan internet, za razliku od Tiršove gde su sponzorskim sredstvima to uspešno rešili. Deci je potrebno da komuniciraju sa vršnjacima, da gledaju klipove na ju tjubu, da gledaju društvene mreže, oni čak imaju mogućnost on line nastave dok su u boksu...ali pacijenti moraju sami da se snalaze za internet. Molim sve zainteresovne kompanije koje mogu da omoguće ovoj deci besplatan wi fi da se jednostavno jave odeljenju za transplantaciju koštane srži, to može da se montira za jedan dan, a deci je to preko potrebno (kao i majkama koje su sa njima u boksevima po više meseci). Eto jednostavnog načina da se odmah pomogne toj deci.
Sto bi svako normalan rekao, glasali ste, gledajte . Ovaj novo bezobrazluka jos nisam videla. I ministar zdravlja takođe. Sram ih bilo.
Da je Djokovic dosao, pa da dete zeli da se slika s njim, razumela bih. Razumela bih i to da bi mu bilo zao da ga odbije. Bas je dete s Vucicem zelelo da se slika. Moja deca ni ne znaju ko je Vucic.
Pa zasto neko ne podnese prijavu, tuzbu. Nije on vanzemaljac da ne bi mogao da se povede proces protiv njega. Mislim na preCednika, a i protiv ministra, direktora zdr ustanove i svih u tom nizu.
hahahahahah
eto sale ni odkuda
pa pre ce prestati da lece ovo dete nego sto moze da se ucinni nesto protiv diktatora
Ko da tuzi? Pa majka koja je stajala pored licno je insistirala da pridje i slika se sa njenim detetom, pogledala sam ceo snimak. Ja doticnog ne mogu ocima da gledamni slazem se da nije imaonsta tu da trazi, da mu je cilj licna promocija i da ne preza ni od cega, sve je to fuj i to smo i do sada znali...
Oni baš uživaju u svojoj bahatosti i neotesanosti...
Uzas 😡
Ovo je dno dna... Užas i sramota
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »