Komentari za tekst "VAŽNO: PORODILJE U SRBIJI PRAZNIKE DOČEKUJU BEZ PLATE!!!"

Komentara
200
Ostavite komentar
Jel ima neko informacije,sta se desava sa isplatom trudnickog bolovanja. Zvala sam rfzo,kazu od 31.12. nije bilo isplate i nemaju pojma ni zasto ni kada ce biti. Odluka iz Bg?!?!?
Jutros pustena plata,Sombor,drzavna firma.
Sada sam zvala 27.marta i rekli mi da je refundacija bila u petak... eto informacije...
Vise se ne zna ko laze....jedan kaze ovo,drugi ono....a para nigde! Sramota!!!
nikom nije uplaceno ni po novom ni po starom niko nema pojma dali cemo uopste dobiti platu
Radim u državnom zdravstvu i na trudničkom sam od kraja avgusta. Koleginica je na bolovanju radi nege deteta-ni ona, ni ja nismo primile platu za decembar. Ništa novo od ovakve vlasti! Zato ćemo i danas šetati gradom i pridružiti se protestima!
Ja sam danas primila platu,konacno. Radim kod privatnika.
Po svemu sudeći i Božić ćemo provesti bez novca 😕😡😕 tužno i žalosno
Zaposlena sam u drzavnoj firmi ,koja sama po sebi nije profitabilna,u svakom slucaju,poslodavac mi je drzava i plata ne moze da mi bude uplacena,ukoliko za to nisu obezbedjena sredstva. Drugi put sam na porodiljskom i nikada do sada se nije desilo da plate nema i da za to nigne nema razloga ili objasnjenja. Nigde ne pise ni da li ce i kada biti. Vode me po starom zakonu i pre jula sam isplatu dobijala od 25og do 30og u mesecu,za tekuci mesec,medjutim od jula i ja primam uplatu 20og u mesecu. Osim ovog sajta,nigde nisam procitala da je na ovu temu neko nesto rekao ili napisao..o ministrima,politicarima i njima slicnim da i ne govorim. Ne razumem zasto se cuti,vidim da nisam jedina koja je ostala bez plate pre praznika. ZASTO niko ne da odgovor na to prosto pitanje,gde su zavrsile nase PLATE?
Ja sam pisala i Studiju B i nisu objavili..., tj pisale i drugarica i ja
Zvala sam poslodavca,kaze-nema novaca. Zvala sam opstinu-kazu,nema sredstava. Zvala sam i razne brojeve ministarstava,koji smo kazu kako oni nisu nadlezni i proslede vas na drugi broj koji isto nije nadlezan,da bi mi na kraju rekli da zovem svoju opstinu. Ovde sistem funkcionise tako da niko za nista nije nadlezan.
Draga, prosto nece da objave. Ja sam pisala i N1 portalu, ali odgovor nisam dobila. Blic je objavio jedan tekst gde je Ministar slagao da je uplaceno svima. Ovo je strasna diskriminacija. Sta to znaci po starom ili po novom, porodilja je porodilja. I svim porodiljama mora da se uplati na vreme. Znaci zene pisu, ali mediji su gluvi. Ako imate neku ideju kome mozemo zsjednicki da napisemo a da nam taj neko pomogne....
Upravo sam isla u 27 marta i pitala sam kad ce da bude uplata ,rekli su mi da ce biti ali ne znaju kad,nadlezno je ministarstvo.....Sramota,docekala sam praznike sa bebom bez dinara!!!!
Bice.... kakvi idioti.... ja cekam ovu refundaciju da bi dobila pltu za septembar....,
Naravno da nema para kad je opstina Beograd morala da izdvoji za novogodisnju noc 420000eura. Za decu,trudnice i porodilje nikad nema para,a za novogodisnju rasvetu i ostale gluposti se daju silne pare. Strasno!
Zvala sam Bg i pitala sta se desava sa platama..oni daju razlicite brojeve telefona jedni kazu da nisu nadlezni za to,a drugi se ne javljaju...ja sam po starom,a ko je po novom zakonu dobio je platu 20 dec..
А кога сте тачно звали?
znali ko kad lice plata mame
Da li neko zna šta se dešava sa platom,oktobar mesec je u pitanju? Čula sam da su neki dobili i po dve plate,a ja nijednu.Nije mi jasno šta radeeee!
Ja još nisam dobila porodiljsko za novembar mesec. A radim u državnoj firmi u Beogradu. Zvala sam Sekretarijat za socijalnu zaštitu 27.Mart i rekli su mi da nemaju informaciju kad će biti uplata. Sramota
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »