Komentari za tekst "Trudnice koje nisu u redovnom radnom odnosu i dalje su u nezavidnom položaju"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ja radim na Ugovor PTT u kojima nemas apsolutno nikaka prava, a radis isto sto i zene koje su zaposlene. Mogu da odem na bolovanje ali mi nije placeno...tako da nasa Drzava nije nikaka. Radnici se i ne primaju za stalno samo na ugovor
I ja sam na ugovor o pp i otvorila sam bolivanje 1.februara ove godine. Je l istina da necu dobijati trudnicko vec samo porodiljsko bolovanje? A pre ovog ugovora sam imala normalan ugovor o radu 10 meseci.
Ovaj tekst je u potpunosti tacan! Radila sam u Paracinu u centru grada od marta 2017 do septembra 2018. U tom periodu me je gazda odjavljivao i prijavljivao kako se njemu prohte. Tako da sam svega bila prijavljena oko cetiri puta po mesec dana u prekidima.
Sada recite vi meni koja je to drzava i koje su to veze? Poslovac ima oko
petnest zaloslenih konstantno, od kojih su deset ne prijavljenih..a kada sam prestala da radim, dosla sam po garderobu koja mi je ostala na poslu, da bih dobila odgovor da su moju garderobu pojeli pacovi, sve osim patika. Pacovi u pekari!

Ako dobro razumem, ako si prijavljen na odredjeno npr na 3 meseca i svaki mesec vi dobijate novi aneks, i radite tako 2 godine, znaci ne racunaju 24 meseca vec 3? Glupost od zakona...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »